Üstün Mavi Ay, Giresun’da kartpostallık manzaralar oluşturdu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Üstün Mavi Ay, Giresun’da kartpostallık manzaralar oluşturdu

Ay’ın Dünya’ya en yakın pozisyona geldiği anda meydana gelen ve Üstün Ay olarak isimlendirilen tabiat olayı Giresun’da da kartpostallık imajlar oluşturdu.

Aynı takvim ayı içerisinde Dolunay evresinin ikinci kez meydana gelmesi ile oluşan “Süper Mavi Ay” kendisini gösterdi. Giresun’da akşam saatlerinden itibaren Gedikkayadan kendini göstermeye başlayan “Süper Mavi Ay” görsel bir şölen oluşturdu. Gedikkaya üzerinden Giresun’a doğan “Süper Mavi Ay” seyrine doyumsuz manzaralar sundu. Fotoğraf tutkunları ise bu anı fotoğraflamak için objektiflerini gökyüzüne çevirdi. Onların objektifinden en dikkat çeken Harika Ay fotoğrafları görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Mart ayında 287 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te  2026 yılı Mart ayında 287 konut satışı gerçekleştirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Mart ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, Türkiye genelinde Mart ayında ilk el konut satışı 35 bin 725, ikinci el konut satışı ise 77 bin 642 olarak kayıtlara geçti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te  Mart ayında toplam 287 konut satılırken, aynı dönemde 37 iş yeri satışı da gerçekleşti.
Öte yandan Zonguldak’ta 469 konut ve 35 iş yeri satılırken, Bartın’da ise 147 konut ve 14 iş yeri satışı yapıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin