Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Eylül, 2023 12:48 tarihinde yayınlandı
0

Üstün Mavi Ay, Giresun’da kartpostallık manzaralar oluşturdu

Ay’ın Dünya’ya en yakın pozisyona geldiği anda meydana gelen ve Üstün Ay olarak isimlendirilen tabiat olayı Giresun’da da kartpostallık imajlar oluşturdu.

Aynı takvim ayı içerisinde Dolunay evresinin ikinci kez meydana gelmesi ile oluşan “Süper Mavi Ay” kendisini gösterdi. Giresun’da akşam saatlerinden itibaren Gedikkayadan kendini göstermeye başlayan “Süper Mavi Ay” görsel bir şölen oluşturdu. Gedikkaya üzerinden Giresun’a doğan “Süper Mavi Ay” seyrine doyumsuz manzaralar sundu. Fotoğraf tutkunları ise bu anı fotoğraflamak için objektiflerini gökyüzüne çevirdi. Onların objektifinden en dikkat çeken Harika Ay fotoğrafları görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin