Nurettin Acar tarafından
27 Ekim, 2017 20:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ürkmezer’in Cumhuriyet’in 94. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlama Mesajı

Safranbolu Kaymakamı, Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Cumhuriyet, Anadolu insanının Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmayı amaçlayan hainlerin bulunması, milletimizin birbirine daha sıkı bağlarla bağlanmasını ve kenetlenmesini sağlamıştır. 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, “muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma” mücadelesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün azim ve şevkiyle aynen bugün de devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti, dün olduğu gibi bugünde belli aralıklarla hain ve karanlık mihrakların girişimleriyle içerden ve dışarıdan çökertilme girişimlerine maruz kalmasına rağmen her defasında aziz milletimiz canını dahi ortaya koyarak, birlik ve beraberliği sayesinde bu girişimlerin üstesinden gelmiştir Türkiye Cumhuriyeti içinde barındırdığı farklı değerleri, ileri demokrasisi, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milli mücadele yıllarındaki kardeşlik duygusu içinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı 94. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kyokushin Milli Takım seçmeleri Karabük’te başladı

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Kyokushin Ulusal Kadro seçmeleri Karabük’te başladı.
Açılış seremonisi Yenimahalle Spor Salonu’nda gerçekleşen seçmelerde; Büyükler Açık Sıklet, Yıldızlar, Ümitler, Gençler Kata/Kumite kategorileri yer aldı.
Organizasyona, 9 farklı vilayetten 26 spor kulübünü temsilen 105 sportmen iştirak sağladı. Açılış merasimine Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Coşkun Güven, Türkiye Karate Federasyonu Asbaşkanı Osman Fatih Destici, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Karate Federasyonu Karabük Vilayet Temsilcisi Onurcan İstenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan merasimde, Vilayet Müdürü Coşkun Güven ile Asbaşkan Osman Fatih Destici birer konuşma yaparak tüm atletlere muvaffakiyet dileklerinde bulundu.
İki gün sürecek seçmelerde, başarılı olan atletler Türkiye Ulusal Takımı’nda yer alabilmek için kıyasıya çaba edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin