Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 08:29 tarihinde yayınlandı
0

Ürkmezer’den Kurban Bayramı  Bayram Mesajı

Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramının, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan ve Bayramın manasının yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmak olduğuna işaret eden Ürkmezer, Dini bayramların cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, insanlarımızın her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel ve manevi coşkusunun en üst seviyede olduğu günler olduğunu belirtti.

Ürkmezer mesajına şöyle devam etti; “Bir kurban bayramına daha huzur içerisinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı Hakka bir bayramı daha halkımıza birlikte barış ve kardeşlik duyguları içerisinde kutlamayı nasip ettiği için şükrediyor, bayramın tüm ülkemiz ve İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularım ile kutluyorum.”

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin