Ürkmezer, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2017 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Ürkmezer, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Kadıbükü ve Pelitören Köylerinde Şehit Ailelerini ziyaret etti.

Fatih Ürkmezer ilk olarak Kadıbükü Köyünde bulunan Şehit Ahmet Şanlı’nın ailesini daha sonra Pelitören Köyünde ikamet eden Şehit Halil Gözlemeci’nin ailesini ziyaret etti.

Her iki ziyarette de Şehitlerin aileleri ile uzun süre sohbet eden Ürkmezer, herhangi bir sıkıntıları, dertleri olup olmadığını sorarken, Devletin, Kaymakamlığın ve Belediyenin her daim yanlarında oluğunu söyledi.

Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşanırken, Ürkmezer ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ahmet ve Halil kardeşimiz bu cennet vatan için daha nice şehitlerimiz gibi canlarını seve seve feda etmişlerdir. Bizler huzur içerisinde hayatlarımızı idame ettirebiliyorsak aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle bizlere emanet ettikleri ailelerine, gereken alakayı göstermek ihtiyaçları noktasında yanlarında olmak asli görevimizdir. Bizlerde böylesi güzel bir ülkenin ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Ziyaretlerin sonunda şehit mezarlarını da ziyaret eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Şehitliklerin temizliği, bakımı gibi konularla ilgili bilgi aldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin