Ürkmezer, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2017 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Ürkmezer, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Kadıbükü ve Pelitören Köylerinde Şehit Ailelerini ziyaret etti.

Fatih Ürkmezer ilk olarak Kadıbükü Köyünde bulunan Şehit Ahmet Şanlı’nın ailesini daha sonra Pelitören Köyünde ikamet eden Şehit Halil Gözlemeci’nin ailesini ziyaret etti.

Her iki ziyarette de Şehitlerin aileleri ile uzun süre sohbet eden Ürkmezer, herhangi bir sıkıntıları, dertleri olup olmadığını sorarken, Devletin, Kaymakamlığın ve Belediyenin her daim yanlarında oluğunu söyledi.

Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşanırken, Ürkmezer ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Ahmet ve Halil kardeşimiz bu cennet vatan için daha nice şehitlerimiz gibi canlarını seve seve feda etmişlerdir. Bizler huzur içerisinde hayatlarımızı idame ettirebiliyorsak aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle bizlere emanet ettikleri ailelerine, gereken alakayı göstermek ihtiyaçları noktasında yanlarında olmak asli görevimizdir. Bizlerde böylesi güzel bir ülkenin ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Ziyaretlerin sonunda şehit mezarlarını da ziyaret eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Şehitliklerin temizliği, bakımı gibi konularla ilgili bilgi aldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda 1 mayis isci bayrami coskusu xDOXQjm4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkusu

Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nde bir araya gelen sendika temsilcileri ve vatandaşlar, sloganlar eşliğinde Atatürk Alanı’na yürüdü. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşün ardından alanda miting düzenlendi. Programda, ülkede son dönemde yaşanan üzücü gelişmeler nedeniyle eğlence etkinliklerine yer verilmedi.

Mitinge bir konuşma yapan Türk-İş Trabzon İl Başkanı Gökhan Gedikli, “Kadınlar, çiftçiler, emekliler ve esnaf kardeşlerimizin bugün 1 Mayıs. Bugün işçilerin birlik ve mücadele günüdür. 1 Mayıs bayramımız kutlu olsun. Bugün emekçilerin mücadele günüdür. Bugün çalışanların dayanışma günüdür. Bugün insanca yaşam ve çalışma koşullarının kavgasını verdiğimiz emeğin haklarının barış ve özgürlük mücadelesinin sürdürüldüğü gündür” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin