Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2017 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Ürkmezer, Ovacuma’da sorunları yerinde inceledi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Ovacuma’da sorunları ve yapılması gerekenleri yerinde incelemek amacı ile muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıda Özel İdare, Devlet Su İşleri, KEDAŞ, Milli Eğitim, Köylere Hizmet Götürme Birliği gibi kurumların idarecileri ile Ovacık Merkez ve Köylerinin Muhtarları hazır bulundu.

Toplantı öncesi Muhtarlar ve Kurum Yetkilileri ile tanışan ve amaçlarının Safranbolu ve Safranbolu’ya bağlı köylere hizmetin en iyisini ve en kalitelisini götürmek olduğunu vurgulayan Ürkmezer; “ Burada amacımız vatandaşlarımızın hizmetten en iyi şekilde yararlanmaları.  Ovacuma’da da sizlerle bir araya gelme nedenimizde sizlerin sorunlarını dinlemek, yine bu sorunlara yerinde sizlerle birlikte istişare içerisinde çözümler bulmaktır” dedi.

Toplantı süresince tüm muhtarları teker teker dinleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, notlar alırken, ivedilikle çözülmesi gereken sorunlarla ilgili çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Buradaki toplantının ardından vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Ürkmezer, Cabbar Köyünde yapımı devam eden Su Deposunda da inceleme yaparken, yetkililerden depodaki çalışma  ile ilgili bilgi aldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin