Reklam
Reklam

Ürkmezer Kent Konseyini Ziyaret Etti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2017 13:23 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Safranbolu Kent Konseyi Yönetimi ile bir araya geldi.

Safranbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapılan toplantıda, Kent Konseyi Başkanı ve Safranbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gökkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ürkmezer Kent Konseyini Ziyaret Etti2

 

Şehirlerin ve ülkelerin gelişiminde Sivil Toplum Örgütlerinin başarılı çalışmaları ve projelerinin yaşama geçmesinin önemli bir payı olduğunu vurgulayan Safranbolu Kaymakamı ve belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, “ Safranbolu Kent Konseyi’nin de çalışmalarıyla birkaç adım daha öne çıktığını öğrenmiştim.  Bu gün gerçekleşen ve ileriye yönelik projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz. İnşallah diğer kurum ve kuruluşlarla da birlik beraberlik içerisinde çok daha önemli projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Kaymakamlık ve Belediye olarak ta her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim.  Ben Konseyimize,  Safranbolu’ya hizmet ve tanıtım adına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Eflani’ye yönelik hizmetler değerlendirildi

dqdq
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Haziran, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Eflani ilçesine yönelik İl Özel İdaresi hizmetleri değerlendirildi.

Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Lütfi Ersoy, Eflani İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Aydın ile Yönetim Kurulu üyeleri Enver Malkoç ve Recep Özdemir katıldı.

Toplantıda ilçede devam eden çalışmalar, planlanan yatırımlar ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen hizmetler ele alındı. Kurumlar arası koordinasyonun artırılması ve hizmetlerin daha etkin şekilde sürdürülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, vatandaşlara en kaliteli hizmeti ulaştırma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Hemşerilerimize en iyi hizmeti ulaştırmak için çalışmalarımızı ve planlamalarımızı istişare ettik. Eflani’mizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, ilçemizin gelişimi için ilgili kurumlarımızla koordinasyon halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Salt, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla Karabük’ün tüm ilçelerinde olduğu gibi Eflani’de de yatırımların ve hizmetlerin aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin