Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2017 13:23 tarihinde yayınlandı
0

Ürkmezer Kent Konseyini Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Safranbolu Kent Konseyi Yönetimi ile bir araya geldi.

Safranbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapılan toplantıda, Kent Konseyi Başkanı ve Safranbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gökkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ürkmezer Kent Konseyini Ziyaret Etti2

 

Şehirlerin ve ülkelerin gelişiminde Sivil Toplum Örgütlerinin başarılı çalışmaları ve projelerinin yaşama geçmesinin önemli bir payı olduğunu vurgulayan Safranbolu Kaymakamı ve belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, “ Safranbolu Kent Konseyi’nin de çalışmalarıyla birkaç adım daha öne çıktığını öğrenmiştim.  Bu gün gerçekleşen ve ileriye yönelik projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz. İnşallah diğer kurum ve kuruluşlarla da birlik beraberlik içerisinde çok daha önemli projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Kaymakamlık ve Belediye olarak ta her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim.  Ben Konseyimize,  Safranbolu’ya hizmet ve tanıtım adına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin