Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2017 13:23 tarihinde yayınlandı
0

Ürkmezer Kent Konseyini Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Safranbolu Kent Konseyi Yönetimi ile bir araya geldi.

Safranbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapılan toplantıda, Kent Konseyi Başkanı ve Safranbolu Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Gökkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ürkmezer Kent Konseyini Ziyaret Etti2

 

Şehirlerin ve ülkelerin gelişiminde Sivil Toplum Örgütlerinin başarılı çalışmaları ve projelerinin yaşama geçmesinin önemli bir payı olduğunu vurgulayan Safranbolu Kaymakamı ve belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, “ Safranbolu Kent Konseyi’nin de çalışmalarıyla birkaç adım daha öne çıktığını öğrenmiştim.  Bu gün gerçekleşen ve ileriye yönelik projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz. İnşallah diğer kurum ve kuruluşlarla da birlik beraberlik içerisinde çok daha önemli projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Kaymakamlık ve Belediye olarak ta her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim.  Ben Konseyimize,  Safranbolu’ya hizmet ve tanıtım adına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin