Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2018 14:07 tarihinde yayınlandı
0

Ürkmezer, Bakan Pakdemirli’ye projeler hakkında bilgi verdi 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdi.
Bakanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Ürkmezer, Safranbolu’nun tarihi, kültürü, doğal yapısı ile Kaymakamlık ve Belediye tarafından gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler verdi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Safran ve Çavuş Üzümü takdim eden Ürkmezer, ziyaret sonrasında Bakan Pakdemirli’ye teşekkür ederek, “Bakanımızla Safranbolu’nun kültürel ve tarihi özelliklerini ve tarım ve orman potansiyeli üzerine de görüşme fırsatı bulduk. İlçemizde gerçekleştirilen tarımsal çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Bununla birlikte ilçede BAKKA tarafından desteklenen, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğümüz tarafından projelendirilen, Dünya Miras Kenti’nin Kırmızı Altını Safran Projesini ve 1 dekar alana kurulacak olan tesis ile ilgili çalışmaları anlattık” dedi.
Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini kaydeden Ürkmezer, “Bakanımız sağ olsunlar, gerçekleştirilecek olan projelerimizde her daim yanımızda olduklarını ifade ettiler. Ben bir kez daha ilgi ve alaka ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin