2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı kapsamında BAKKA tarafından desteklenen ve Karabük Ticaret Sanayi Odası tarafından yürütülen “Üreten Eller” Karabük’ün üreten girişimci kadınlarını bir araya getirirken, aynı zamanda üretip pazar bulamayan kadınların önünü açtı.
500’ün üzerinde üyeye ulaşan üreten eller artık sadece Karabük ve yöresinde değil, Türkiye’de ses getiriyor. Şimdiye kadar Karabük ve Safranbolu’da iki mağaza açan çok sayıda fuara ve tanıtım toplantılarına katılarak kendinden söz ettiren üreten eller kooperatifi Hürriyet Gazetesinin Ekonomi Ekinde yer aldı. Hürriyet Gazetesi Ekonomi Haberleri Muhabiri Hacer Boyacıoğlu imzalı röpartaj 28 Temmuz 2019 Pazar günkü Hürriyet Gazetesi Ekonomi sayfasında geniş yer buldu.
TOBB Girişimcilik Müdürü Batuhan Demir ve Sezgi Çiğdem’le birlikte geçtiğimiz günlerde Karabük’e gelen Hacer Boyacıoğlu TOBB Karabük Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı aynı zamanda Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Üreten Eller Kooperatifi Başkanı Nuray Alpboğa’dan geniş bilgi alırken, sonrasında yönetim kurulu üyeleri ile röportaj yaptı.


