Ünlü şarkıcı Hakan Peker: "Safranbolu’ya dokunmak için belediye başkan adayı oldum” - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Ünlü şarkıcı Hakan Peker: “Safranbolu’ya dokunmak için belediye başkan adayı oldum”

İYİ Parti’den Safranbolu belediye başkan adayı olan şarkıcı Hakan Peker, “Turizmde, kültürde ve sanatta benle bağdaştığı için, ben Safranbolu olduğum için bu yörenin çocuğu olduğum için buraya dokunmak için belediye başkanı olmak istedim” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Safranbolu belediye başkan adayı olarak şarkıcı Hakan Peker’i açıklamıştı. Peker, Safranbolu’da gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Peker, Safranbolu’da olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, “Bütün anılarım, çocukluk anılarım burada. Safranbolu bana göre Karadeniz’in bir incisi, Batı Karadeniz’in özellikle. Tarihi miras kentimiz. Yani 19 kentten bir tanesi” dedi.

“Bugüne kadar çok güzel şeyler olmuş ama bana göre hak ettiği yere gelememiştir” diyen Peker, “Turizmde, kültürde ve sanatta benle bağdaştığı için, ben Safranbolu olduğum için bu yörenin çocuğu olduğum için buraya dokunmak için belediye başkanı olmak istedim. Yoksa benim belediye başkanlığı olmak gibi herhangi bir kaygım ve endişem olmadı. O yüzden çok rahatım. Kendimi evimde gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Peker, belediye başkanı olduğunda Safranbolu’yu en güzel ve kaliteli seviyeye, çalışma arkadaşlarıyla birlikte getireceklerini söyledi.

Toplantıda Peker’e İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Orkun Kanber ve il ile ilçe teşkilatları da eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
k23
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 10:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kamyondan kara yoluna dökülen odunlar kaldırıldı

Karabük-Kastamonu karayolunda kamyondan dökülen odunlar, ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla kaldırıldı.

Olay, Karabük-Kastamonu karayolu 100. Yıl mevkisinde meydana geldi. G.Y. idaresindeki 81 ACN 078 plakalı kamyonun seyir halindeyken damperinin aniden kalkması sonucu kasada bulunan odunlar kara yoluna savruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yola saçılan odunlar nedeniyle trafik güvenlik amacıyla tek şeritten sağlandı.

Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından yola dökülen odunlar kaldırıldı. Yol, temizliğin tamamlanmasının ardından yeniden kontrollü şekilde ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin