blank
Haber Merkezi tarafından
09 Ağustos, 2024 14:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın’dan üzen haber! Son durumu nedir?

Maskeli Beşler ve Avrupa Yakası gibi yapımlarla hafızalara kazınan Peker Açıkalın, beyin kanaması geçirdi. Sevilen oyuncu, 2011 yılında geçirdiği kalp kriziyle ölümden dönmüş, o dönem sevenlerini korkutmuştu. Şimdi ise yeniden zor bir süreçle karşı karşıya olan Açıkalın’ın sağlık durumu merak konusu oldu. İddialara göre Peker Açıkalın, beyin kanaması sonrası konuşma yetisini kaybetti. Ancak son durumu hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Oyuncunun birçok ameliyat olması gerektiği belirtilirken, hastane dosyasına gizlilik kararı getirildiği de öğrenildi. Açıkalın’ın eşi Çiğdem Açıkalın, gazeteci Onur Akay’a yaptığı açıklamada, “Peker dört ay önce bir operasyon geçirdi. Şu an konuşması iyi,” diyerek eşinin durumu hakkında bilgi verdi. Ancak hayranları, ünlü oyuncunun sağlığıyla ilgili endişeli bekleyişlerini sürdürüyor.  (Sevgi Özdemir)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gümüşhane’de şarbon hastalığı nedeniyle 6 köye giriş çıkış yasaklandı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde şarbon hastalığı kuşkusuyla 6 köyde hayvan giriş çıkışı yasaklandı.
Edinilen bilgiye nazaran ilçeye bağlı Söğüteli Köyünde 2 büyükbaş vefatının akabinde şarbon kuşkusuyla hayvanlardan alınan numuneler laboratuvara gönderildi.
Şarbon hastalığı kuşkusu üzerine Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ilçeye bağlı başta Söğüteli köyü olmak üzere Ekinciler, Arpacık, Yaylalı, Sarıbaba ve Kuşluk köylerini nezaret altına aldı.
Bahse mevzu 6 köyde ikinci bir ilana kadar köylere hayvan giriş ve çıkışları yasaklanırken alınan önlemlere uymayanlar hakkında 5996 sayılı kanunun 36. Unsuru yeterince idari yaptırım uygulanacağı bildirildi.
Diğer yandan ölen 2 hayvan kireçlenerek adabına uygun olarak derin kuyulara gömüldü.
Kürtün’de geçtiğimiz günlerde de şap hastalığı kuşkusu nedeniyle Kürtün ilçesine bağlı Üst Karadere, Beytarla, Tilkicek, Aktaş ve Sapmaz köylerine hayvan giriş çıkış ve hareketleri kısıtlanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin