Ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi koleksiyonlarını sergiledi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Aralık, 2024 23:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi koleksiyonlarını sergiledi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinin UNESCO Dünya Miras Listesi’ne dahil edilmesinin 30’uncu yıl dönümü çerçevesinde açılan “Bir Anadolu Masalı” sergisinde ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi koleksiyonlarını sergiledi.

Karabük’ün tarihi konaklarıyla ünlü ilçesi Safranbolu’nun UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne dahil edilmesinin 30’uncu yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Programın 4. günü “UNESCO 2024 Divanu Lugat’it Türk Yılı” söyleşi programı ile başladı. Daha sonra ünlü moda tasarımcısı Cemil İpekçi, Karayemiş Konağı’nda 35’e yakın koleksiyonunu içeren “Bir Anadolu Masalı” sergisini açtı. Sergide İpekçi, Belediye Başkanı Elif Köse ile beraberindeki sanatseverlere koleksiyonu hakkında bilgi verdi.

676089c456e41
676089c434c38
676089c4932cc
676089ca22772
676089ca917af
676089c9e4f33
676089ca71294
Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude dis hekimligi ogrencileri sempozyumda bulustu 6L8JvGHb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de diş hekimliği öğrencileri sempozyumda buluştu

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen öğrenci sempozyumu, akademisyenler ve sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturdu.

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Diş Hekimliği Kulübü tarafından “Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Öğrenci Sempozyumu” gerçekleştirildi.

Akademisyenler, sektör temsilcileri ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği sempozyumda bilimsel sunumlar ve uygulamalı eğitimler yer aldı. Öğrenci odaklı olarak planlanan etkinlikte mesleki gelişim, bilimsel paylaşım ve uygulama deneyimi ön plana çıktı.

Açılışta konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Tahir Kahraman, sempozyumun öğrencilerin akademik ve mesleki gelişimine katkı sunduğunu belirterek diş hekimliğinin sürekli gelişim gerektiren bir alan olduğuna dikkat çekti.

Sempozyum Başkanı ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Olcay Özdemir ise organizasyonun öğrencilerin emeğiyle hayata geçirildiğini vurgulayarak etkinliğin yoğun ilgi görmesinin önemli bir gösterge olduğunu ifade etti.

Özdemir, öğrencilerin aktif rolünün üniversitenin öğrenci odaklı yaklaşımını yansıttığını dile getirdi.

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Taylan Çebi de bu tür bilimsel organizasyonların öğrencilerin mesleki gelişiminde önemli rol oynadığını belirtti.

Program kapsamında Prof. Dr. Mustafa Gündoğar, Uzm. Dt. Gökçe Akbulut, Uzm. Dt. Kuddusi Akbulut ve Uzm. Dt. Murat Dikici tarafından çeşitli başlıklarda sunumlar gerçekleştirildi.

Ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Abdullah Çeğe ile Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Ünal tarafından uygulamalı eğitimler düzenlendi.

Gün boyu süren sempozyum, katılımcıların bilimsel bilgi ve uygulama becerilerini geliştirmelerine katkı sağlarken, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin