Reklam
Reklam
ogrenc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Üniversiteli genç kızlar sokak ortasında saç saça kavga etti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, “erkek arkadaşıma yan baktın” iddiasıyla tartışan 2 üniversite öğrencisi genç kız sokak ortasında saç saça kavga etti.

Son günlerde ortaokul kız öğrencilerin kavgalarına Karabük’te de üniversiteli kız öğrenciler katıldı.
Olay, Bostanbükü köyünde bulunan Katip Çelebi Kız Öğrenci Yurdu önündeki Karabük Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, iki üniversite öğrencisi genç kız arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre “Erkek arkadaşıma yan gözle baktın” diye başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü. Saç saça baş başa kavga eden genç kızları, çevredeki vatandaşlar araya girerek güçlükle ayırdı. Kavga anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Mayıs, 2026 10:40 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’e Gençlik ve Sporda 5 Milyarlık Yatırım

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Karabük’e gençlik ve spor alanında son 24 yılda yaklaşık 5 milyar liralık yatırım kazandırıldığını açıkladı.

Salt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gençlere yönelik yatırımların hız kesmeden sürdüğünü belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı gençlerimizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmayı sürdürüyoruz” dedi.

Karabük’ün spor altyapısında büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade eden Salt, 2002-2026 yılları arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 68 tesisin hizmete kazandırıldığını söyledi. Kentte 10 öğrenci yurdu, 2 stadyum, 8 spor salonu, 5 gençlik merkezi, olimpik yüzme havuzu, açık spor alanları ve sentetik futbol sahalarının gençlerin hizmetinde olduğunu kaydetti.

80 BİN SPORCU KARABÜK’TE AĞIRLANDI

Karabük’ün artık ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının önemli merkezlerinden biri haline geldiğini vurgulayan Salt, yalnızca 2026 yılı içerisinde yaklaşık 7 bin sporcu ve antrenörün kentte ağırlandığını ifade etti.

2002-2026 yılları arasında ise toplam 80 bine yakın sporcu ve antrenörün Karabük’e geldiğini belirten Salt, spor turizminin şehir ekonomisine de önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

CİMNASTİK SALONU YAZ AYLARINDA AÇILACAK

Yenimahalle’de yapımı devam eden cimnastik salonunda çalışmaların son aşamaya geldiğini açıklayan Salt, modern tesisin yaz aylarında hizmete açılmasının hedeflendiğini söyledi.

Karabük’te gençlik ve spor yatırımlarının artarak devam edeceğini belirten Salt, gençlerin daha donanımlı ortamlarda eğitim, spor ve sosyal faaliyetlerini sürdürebilmeleri için çalışmaların süreceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin