Reklam
Reklam
ogrenc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Üniversiteli genç kızlar sokak ortasında saç saça kavga etti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, “erkek arkadaşıma yan baktın” iddiasıyla tartışan 2 üniversite öğrencisi genç kız sokak ortasında saç saça kavga etti.

Son günlerde ortaokul kız öğrencilerin kavgalarına Karabük’te de üniversiteli kız öğrenciler katıldı.
Olay, Bostanbükü köyünde bulunan Katip Çelebi Kız Öğrenci Yurdu önündeki Karabük Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, iki üniversite öğrencisi genç kız arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre “Erkek arkadaşıma yan gözle baktın” diye başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü. Saç saça baş başa kavga eden genç kızları, çevredeki vatandaşlar araya girerek güçlükle ayırdı. Kavga anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin