Karabük Haber Postası
Topçu Galeri

Üniversitelerarası Futboltenisi’nde Şampiyonlar Belli Oldu

Gündem Yayın: 08.05.2014 14:52

6-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında  Karabük Üniversitesi  ev sahipliğinde Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) ve Karabük Futbol Tenisi Kulübü işbirliği ile organize edilen ‘Üniversitelerarası Futboltenisi Turnuvası’ sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Ödül Törenine Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) Başkanı Orhan İçin, Türkiye Futbol Tenisi Platformu (FİFTA) Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım, Karabük Futboltenisi Kulübü Başkanı Çetin Özbek ve sporcular katıldı.

Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) Başkanı Orhan İçin; “FİFTA oralak Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva göstermiş olduğunu ilgi ve alakadan dolayı ben Platformdaki ailem adına sizlere çok teşekkür ederim. Futboltenisi demek fairplay demektir ve bunu da burada tekrardan gördük ve bu durumdan da Platform olarak çok mutluyuz. Bu organizasyonda emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal olmak üzere, Hocalarımıza, Organizasyon Komitesi ve değerli sporcularımıza çok teşekkür ederim. Bu turnuva aynı zamanda Ekim 2014 tarihinde Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek olan ‘Dünya Futboltenisi Şampiyonası’nın ön seçmesini oluşturdu.” dedi.

“Üniversitelerarası Futboltenisi Turnuvasına” ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “İki gün gerçekten çok güzel bir karşılaşma oldu ve gelecek yıllar da yine Karabük Üniversitesi futboltenisi turnuvalarına ev sahipliği yapmak işitiyoruz. Biz Karabük Üniversitesi olarak bu spor dalını çok sevdik ve hep birlikte olursak, siz genç sporcularımızın desteği ile bu spor dalının çok hızla gelişeceğine inanıyorum. Ben katkı ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

8 üniversitenin katılımı ile iki farklı kategoride gerçekleşen turnuvada Triple Kız Kategorisinde: 1. Kocaeli Üniversitesi, 2.Akdeniz Üniversitesi ve 3. Karabük Üniversitesi olurken, dereceye girenlere madalya ve kupalarını Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) Başkanı Orhan İçin takdim etti.

Triple Erkek Kategorisinde: 1.Kocaeli Üniversitesi, 2.Karabük Üniversitesi ve 3.İstanbul Piri Reis Üniversitesi olurken, dereceye girenlere madalya ve kupalarını Türkiye Futbol Tenisi Platformu (FİFTA) Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım takdim etti.

Double Kız Kategorisinde: 1.olan Akdeniz Üniversitesi Kız Futboltenisi Takımına madalya ve kupalarını Futboltenisi Genel Koordinatörü Ufuk Gersman, 2.olan Kocaeli Üniversitesi Kız Futboltenisi Takımına madalya ve kupalarını Üniversite Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, 3.olan Üniversite Kız Futboltenisi Takımına madalya ve kupalarını Üniversite Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Temel Çakıroğlu takdim etti.

Double Erkek Kategorisinde: 1. Üniversitemiz Erkek Futboltenisi Takımı, 2.Kocaeli Üniversitesi Erkek Futboltenisi Takımı ve 3. Akdeniz Üniversitesi Erkek Futboltenisi Takımı’na malya ve kupalarını Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal takdim etti.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Avcı, “Kamuda istihdam edilen şehit madenci sayısı 496’ya ulaştı”

Zonguldak Yayın: 01.10.2023 04:48
Kaynak: İHA
Avcı, “Kamuda istihdam edilen şehit madenci sayısı 496’ya ulaştı”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı kamuda, şehit madenci yakınlarının istihdam edilmesine ilişkin açıklamada bulundu.

Vekil Avcı yaptığı açıklamada kamuda istihdam edilen şehit madenci yakınını sayısının 496’ya ulaştığını ifade ederken, işlemleri devam eden 255 kişinin ise kısa sürede iş başı yapacağını ifade etti. Avcı açıklamasında şöyle dedi:

“Bilindiği üzere; hükümetimiz tarafından getirilen yasal düzenleme ile birlikte; yer altı kömür madenlerinde bugüne kadar yaşanan kazalarda yaşamlarını yitiren madenci kardeşlerimizin yakınlarına bir kişilik istihdam hakkı tanınmıştı. Hayatını kaybeden kişinin yakınlarından biri kamuda sürekli işçi olarak iş başı yapmasına ilişkin süreç hızla devam ediyoruz Düzenlemeye göre; istihdam hakkından sırasıyla ölen madencinin eş ve çocuklarından birisi, eşi ve çocuğu yoksa kardeşlerinden biri yararlanıyor. Düzenlemenin Resmi Gazete ’de yayınlanması ile birlikte; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları, Bakanlığımız yakın takipleri ile alımlar devam ediyor. Zonguldak, Bartın ve Karabük’te yapılan başvurular neticesinde; 21 Eylül 2023 tarihi itibari ile 496 şehit madenci yakını kamuda iş başı yaptı. Başvuru süreci devam eden 255 kardeşimizde kısa sürede inşallah iş başı yapacaklar. Önemle belirtmek istiyorum ki; her daim minnet duyacağımız şehit madencilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bu vesileyle, tüm şehit madencilerimizi tekraren minnetle yâd ediyorum, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Aziz hatıraları daima yaşayacak. Mekânları cennet olsun. Cumamız mübarek, Allah’ın rahmet, bereketi üzerimize olsun.”