Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2016 13:05 tarihinde yayınlandı
0

Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası Tamamlandı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen “Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 2016” sona erdi.

Üniversitenin Gökşen M. Yücel Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva sonunda başarılı sporcular ödüllerini aldı. 80 üniversiteden 500’ün üzerinde sporcunun katıldığı turnuvanın seyir zevki hayli yüksekti. Kimi zaman sert karşılaşmaların yaşandığı müsabakalarda sporcu öğrenciler ve antrenörleri centilmenliği elden bırakmayarak müsabakaları başarıyla tamamladı.

Üç gün süren turnuvada olimpik sisteme göre değerlendirmelerin uygulandığı müsabakalar sonunda takımlar sıralamasında Erkekler kategorisinde Celal Bayar Üniversitesi, Bayanlar kategorisinde ise Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi daha fazla puan toplayarak birinci oldular.

Ferdi olarak, kilolarına göre kategorilerde şampiyon olan öğrencilerin isimleri ise şu şekilde:

Erkekler Kategorisinde; 54 Kg’da Hacettepe Üniversitesi’nden Bedirhan Selvi, 58 Kg’da Celal Bayar Üniversitesi’nden Abdurrahman Erkek, 63 Kg’da Celal Bayar Üniversitesi’nden Orhan Gazi Güler, 68 Kg’da Celal Bayar Üniversitesi’nden Ömer Ramazan Evez, 74 Kg’da 18 Mart Üniversitesi’nden Semih Güvenç, 80 Kg’da Atatürk Üniversitesi’nden Okan Şimşek, 87 Kg’da Fırat Üniversitesi’nden Sabit Varol ve 87+ Kg’da Akdeniz Üniversitesi’nden Osman Uğur Koçak şampiyon oldu.

Büyük Bayanlar Kategorisinde 46 Kg’da Gazi Üniversitesi’nden Zeynep Şahin, 49 Kg’da Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi’nden İpek Çidem, 53 Kg’da Gaziantep Üniversitesi’nden Zehra Döşüçukur, 57 Kg’da Marmara Üniversitesi’nden Şafak Noyan, 62 Kg’da Kırıkkale Üniversitesi’nden Tuğba Ayva, 67 Kg’da Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi’nden Maide Nur Uysal, 73 Kg’da Erciyes Üniversitesi’nden Esra Özdoğan ve 73+ Kg’da İstanbul Üniversitesi’nden Ecehan Güneş şampiyon oldu.

Şampiyona sonunda başarılı sporculara törenle kupaları takdim edildi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin