Reklam
Reklam
universite ogrencileri safranboluyu gezdi TvN3zUCZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Üniversite öğrencileri Safranbolu’yu gezdi

Kastamonu’da bulunan İhlas Vakfı Sıla Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, Safranbolu’daki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Kastamonu’da bulunan İhlas Vakfı’na bağlı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri için Safranbolu gezisi düzenlendi. Yurt Müdürü Enis Köklü ve yardımcıları nezdinde gerçekleştirilen seyahat, Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki cam terası ziyaret etti. Cam terasta adrenalin dolu dakikalar yaşayan öğrencler daha sonra bölgede bulunan su kemerlerini inceledi. Daha sonra öğrenciler, Safranbolu’daki Hıdırlık Doruğu, saat kulesi, Kent Tarihi Müzesi Cinci Han ve mescitleri gezdi. İhlas Vakfı’nın Karabük’teki gönüllüleri tarafından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Seyahate katılan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi ve doğal hoşluklarını görme fırsatı bulduklarını ve çok eğlendiklerini söz etti.

Yurt Müdürü Enis Köklü ise yurtta kalan öğrencilere yönelik çeşitli seyahatler düzenlediklerini belirterek, “Öğrenciler müşteri değil, ailelerin değerli emanetleridir. Onların her türlü gelişimini sağlamak için toplumsal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak için çok kıymetli. Öğrencilerimizde bu faaliyetlerimizin müsbet sonuçlarını görmek bizi keyifli etmektedir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atakumda operasyonda silah ve uyusturucu ele gecirildi rI9TSBRz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Atakum’da operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ruhsatsız silahlar, fişekler ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi, aranan 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda bir ikamette arama yapıldı. Yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0,12 gram esrar maddesi, 0,54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Operasyonda, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası ile arandığı tespit edilen 1 şüpheli hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin