Kastamonu’da bulunan İhlas Vakfı Sıla Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, Safranbolu’daki tarihi ve turistik yerleri gezdi.
Kastamonu’da bulunan İhlas Vakfı’na bağlı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri için Safranbolu gezisi düzenlendi. Yurt Müdürü Enis Köklü ve yardımcıları nezdinde gerçekleştirilen seyahat, Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki cam terası ziyaret etti. Cam terasta adrenalin dolu dakikalar yaşayan öğrencler daha sonra bölgede bulunan su kemerlerini inceledi. Daha sonra öğrenciler, Safranbolu’daki Hıdırlık Doruğu, saat kulesi, Kent Tarihi Müzesi Cinci Han ve mescitleri gezdi. İhlas Vakfı’nın Karabük’teki gönüllüleri tarafından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Seyahate katılan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi ve doğal hoşluklarını görme fırsatı bulduklarını ve çok eğlendiklerini söz etti.
Yurt Müdürü Enis Köklü ise yurtta kalan öğrencilere yönelik çeşitli seyahatler düzenlediklerini belirterek, “Öğrenciler müşteri değil, ailelerin değerli emanetleridir. Onların her türlü gelişimini sağlamak için toplumsal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak için çok kıymetli. Öğrencilerimizde bu faaliyetlerimizin müsbet sonuçlarını görmek bizi keyifli etmektedir” dedi.


Üniversite öğrencileri Safranbolu’yu gezdi
Kamyonetin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Samsun’un Çarşamba ilçesinde kamyonet ile motosikletin karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, dün saat 20.30 sıralarında Samsun Ordu Yolu üzeri Costal Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alperen Altunalev (30) idaresindeki 55 AAL 996 plakalı kamyonet, Fatih Şahin (22) yönetimindeki 55 AVH 441 plakalı motosiklete çarptı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Fatih Şahin olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Şehir Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç sürücü, doktorların tüm müdahalesine rağmen gece hayatını kaybetti.
Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

