Reklam
Reklam
universite ogrencileri safranboluyu gezdi TvN3zUCZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Üniversite öğrencileri Safranbolu’yu gezdi

Kastamonu’da bulunan İhlas Vakfı Sıla Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, Safranbolu’daki tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Kastamonu’da bulunan İhlas Vakfı’na bağlı Sıla Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri için Safranbolu gezisi düzenlendi. Yurt Müdürü Enis Köklü ve yardımcıları nezdinde gerçekleştirilen seyahat, Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki cam terası ziyaret etti. Cam terasta adrenalin dolu dakikalar yaşayan öğrencler daha sonra bölgede bulunan su kemerlerini inceledi. Daha sonra öğrenciler, Safranbolu’daki Hıdırlık Doruğu, saat kulesi, Kent Tarihi Müzesi Cinci Han ve mescitleri gezdi. İhlas Vakfı’nın Karabük’teki gönüllüleri tarafından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Seyahate katılan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi ve doğal hoşluklarını görme fırsatı bulduklarını ve çok eğlendiklerini söz etti.

Yurt Müdürü Enis Köklü ise yurtta kalan öğrencilere yönelik çeşitli seyahatler düzenlediklerini belirterek, “Öğrenciler müşteri değil, ailelerin değerli emanetleridir. Onların her türlü gelişimini sağlamak için toplumsal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak için çok kıymetli. Öğrencilerimizde bu faaliyetlerimizin müsbet sonuçlarını görmek bizi keyifli etmektedir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan okan kocukun milli takima secilmemesine tepki ixUAYeVR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan Okan Kocuk’un milli takıma seçilmemesine tepki

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, A Milli Takım’ın Dünya Kupası için açıklanan geniş kadrosunda Okan Kocuk’a yer verilmemesine tepki gösterdi.

Samsunspor kalesini koruyan Okan Kocuk’un 2026 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek milli takımın geniş kadrosunda yer almamasına Samsunspor’dan tepki geldi. Kırmızı-beyazlı kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “A Milli Takımımızın açıklanan geniş aday kadrosunda, kalecimiz Okan Kocuk’un yer almamasını şaşkınlıkla karşılamış bulunuyoruz. 2025-2026 sezonunda ortaya koyduğu başarılı performansın yanı sıra, UEFA Konferans Ligi’nde en çok maçta kalesini gole kapatan (clean sheet) kaleci istatistiğine ulaşan sporcumuz Okan’ın, Milli Takım aday kadrosunda değerlendirilmemesi futbol kamuoyunda da soru işaretleri oluşturmuştur. Ancak inanıyoruz ki ortaya koyduğu performans ve duruş, er ya da geç hak ettiği değeri görecektir.Çalışmaya, üretmeye ve gelişmeye devam” ifadeleri yer aldı.

Okan Kocuk, bu sezon Samsunspor formasıyla 46 maçta kalesini korudu.

Bizi sosyal medyadan takip edin