Reklam
Reklam

Üniversite Öğrencileri Arkalarında Birer Dikili Ağaç Bıraktılar

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2015 07:22 tarihinde yayınlandı
0

ÇANKIRI Karetekin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümü son sınıf öğrencileri dört yıl öğrenim gördükleri üniversiteye kalıcı bir eser bırakmak için kampüsde 220 fidanı toprakla buluşturdular.
Öğrenciler hem doğaya farkındalık katmak hem ağaç dikmenin önemine dikkat çekmek hem de 4 yıl öğrenim gördükleri Üniversitelerine kalıcı bir eser bırakmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini, Orman İşletme müdürlüğünden fidan temin ettiklerini Üniversite yöneticilerinin fidan dikilecek alanları belirlediğini ifade ettiler.
220 fidanı toprakla buluşturduklarını kaydeden üniversite öğrencileri bu konuda kendilerine yardımcı olan Üniversite yönetimi ve Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin