Karabük Postası tarafından
24 Eylül, 2021 08:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

“Üniversite Huzur ve Güven Arttırma İl Komisyon Toplantısı” yapıldı

Karabük Üniversitesinde 27 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim için ilimize gelecek olan üniversite öğrencilerinin rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla alınması gereken tedbirlerin değerlendirildiği “Üniversite Huzur ve Güven Arttırma İl Komisyon Toplantısı” Vali Fuat Gürel başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Fuat Gürel’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Üniversitesi Yetkilileri, Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse ile İl Emniyet Müdürlüğünün istihbarat ve terörle mücadele birim sorumluları katıldı. İçişleri Bakanlığı  tarafından belirlenen “Huzurlu Üniversite Güvenlik Standartları” çerçevesinde analiz ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ tarafından ilimizde gerçekleşen öğrenci olayları, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik sunum yapıldı. KBÜ’ye bağlı yüksekokullar, yerleşkeler ve yurtların fiziki durumları, güvenlik açısından alınan ve alınacak tedbirler komisyon tarafından tek tek değerlendirildiği toplantıda KYK ve özel yurtların kapasiteleri ile özel yurt ve pansiyonların sıkı bir şekilde denetlenmesi için İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Defterdarlık ve Karabük Belediyesinden oluşacak bir komisyonun kurulması kararlaştırıldı. Yerleşkelere yönelik alınması gereken güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin