Reklam
Reklam

UNESCO kentinde konaklar ile tarihi yapıların çatıları beyaza büründü

67a3183c658f9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 10:51 tarihinde yayınlandı
0

UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunan tarihi konakların çatıları kar yağışı beyaz örtüyle kaplandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarılarının ardından Karabük’te kar yağışı etkili oldu.
Osmanlı döneminden kalma han, hamam, cami, çeşme ve konakların çatıları karla birlikte beyaza büründü.
Beyaz örtüyle birlikte tarihi yapılar kartpostallık manzaralar ortaya çıkardı.
Öte yandan, Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi de gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışının ardından yeniden beyaz örtüyle kaplandı.

67a318c235775
Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin