AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti’nin Kızılcahamam kampında değerlendirmelerde bulunarak “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti 27. İstişare ve değerlendirme toplantısı sonrası konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Ünal, “Bu toplantıların birliğimize, beraberliğimize katkı sağladığını, sevgimizi arttırdığını, kardeşliğimizi büyüttüğünü biliyoruz. Hepimizin ortak noktası Karabükümüze hizmet etmek. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da arttırmak için hep birlikte şehrimiz için çalışıyoruz. Sorumluluğumuz büyük. 2019 seçimleri bizler için çok önemli. Karabük milletvekilleri olarak da sorumluluğumuzu biliyor ve bunun için daha çok çalışacağımızın farkındayız” dedi.
“Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz”
Ünal, bu seçim sürecinde her zamankinden daha fazla iyimser olmaları gerektiğini ifade ederek, Birbirimizi desteklemeli ve sahip çıkmalıyız. Kendi içimizdeki bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece her zaman daha ileri gideceğimizi biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duygusuyla, ilkelerimizden taviz vermeden hizmetlerimizi sürdürecek ve cumhurbaşkanımızın arkasında yürümeye devam edeceğiz. Karabük’te siyaset denildiği zaman akla başarı gelir, kardeşlik gelir, birlik ve beraberlik gelir. Karabük olarak birliği ve beraberliğimizi göz önünde tuttuğumuz sürece her seçimden Allah’ın izniyle zaferle çıkarız” diye konuştu.
Ünal, yeni dönemin yol haritası olacak olarak değerlendirdiği 27’nci istişare toplantısının ve alınan kararların hayırlı olmasını diledi.


0
Ünal, “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz”
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


