Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:38 tarihinde yayınlandı
0

 Ünal, “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz” 

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti’nin Kızılcahamam kampında değerlendirmelerde bulunarak “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti 27. İstişare ve değerlendirme toplantısı sonrası konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Ünal, “Bu toplantıların birliğimize, beraberliğimize katkı sağladığını, sevgimizi arttırdığını, kardeşliğimizi büyüttüğünü biliyoruz. Hepimizin ortak noktası Karabükümüze hizmet etmek. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da arttırmak için hep birlikte şehrimiz için çalışıyoruz. Sorumluluğumuz büyük. 2019 seçimleri bizler için çok önemli. Karabük milletvekilleri olarak da sorumluluğumuzu biliyor ve bunun için daha çok çalışacağımızın farkındayız” dedi.
“Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz”
Ünal, bu seçim sürecinde her zamankinden daha fazla iyimser olmaları gerektiğini ifade ederek, Birbirimizi desteklemeli ve sahip çıkmalıyız. Kendi içimizdeki bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece her zaman daha ileri gideceğimizi biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duygusuyla, ilkelerimizden taviz vermeden hizmetlerimizi sürdürecek ve cumhurbaşkanımızın arkasında yürümeye devam edeceğiz. Karabük’te siyaset denildiği zaman akla başarı gelir, kardeşlik gelir, birlik ve beraberlik gelir. Karabük olarak birliği ve beraberliğimizi göz önünde tuttuğumuz sürece her seçimden Allah’ın izniyle zaferle çıkarız” diye konuştu.
Ünal, yeni dönemin yol haritası olacak olarak değerlendirdiği 27’nci istişare toplantısının ve alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
chp bolu genclik kollari uyeleri kilicdaroglunun fotografinin ustune ozgur ozelin fotografini yapistirdi sm3xzYP2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üstüne Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son olağan kurultayının mahkeme kararıyla iptal edilmesi CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından tepkiye neden oldu. Gençlik kolları üyesi bir genç, parti binasında bulunan Kılıçdaroğlu fotoğrafının üzerine Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen bir genç, parti il binasında bulunan ve eski genel başkanların portrelerinin yer aldığı panoya yöneldi. Gençlik kolları üyesi, panoda bulunan 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerini, yanında getirdiği Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırarak tamamen kapatarak tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin