Reklam
Reklam

Ümit ÖZDAĞ “HAYIR” İçin Karabük’e Geliyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2017 06:57 tarihinde yayınlandı
0

 

Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ Referandum çalışması kapsamında 26 Mart Pazar Günü Karabük’te bir konferans verecek.

Prof. Dr. ÖZDAĞ, 26 Mart Pazar Günü saat 17.00 de eski adı İşçi Lokali olan Yenişehir Büyük Kulüp’te “DEMOKRASİ ve ANAYASA”  konulu panelde konuşacak.

Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ Pazar günü gün boyu Safranbolu, Yenice ve İl Merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük Özel İdare’den köylere kesintisiz atık toplama hizmeti

wq 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Haziran, 2026 13:10 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi, köylerde çevre temizliği ve halk sağlığının korunması amacıyla evsel katı atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 araç ve 19 kişilik ekip ile Karabük genelindeki 253 köye düzenli olarak hizmet veriliyor.

Yetkililer, köylerde oluşan evsel atıkların belirlenen program dahilinde toplandığını belirterek, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miraslardan biri olduğuna dikkat çekilerek, “Temiz Köyler, Güçlü Gelecek” anlayışıyla hizmetlerin kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı.

Köylerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için yürütülen atık toplama faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin