Reklam
Reklam

Ümit ÖZDAĞ “HAYIR” İçin Karabük’e Geliyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mart, 2017 15:08 tarihinde yayınlandı
0

 

Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ Referandum çalışması kapsamında 26 Mart Pazar Günü Karabük’te bir konferans verecek.

Prof. Dr. ÖZDAĞ, 26 Mart Pazar Günü saat 17.00 de eski adı İşçi Lokali olan Yenişehir Büyük Kulüp’te “DEMOKRASİ ve ANAYASA”  konulu panelde konuşacak.

Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ Pazar günü gün boyu Safranbolu, Yenice ve İl Merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin