Ulus'ta Projeler Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2014 07:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Ulus’ta Projeler Başlıyor

BARTIN Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’un projeleri içerinde yer alan Ulus Çayı Taşkın Koruma ve Rekreasyon çalışması için DSİ Bölge Müdürlüğü’nce proje ihalesi için çalışmalar başladı. Ulus Belediyesinden yapılan açıklamada, “Ulus’ta yaşamın daha konforlu olması ve ilçemizin marka değerinin artması için projelerimiz içerinde yer alan Ulus’un çehresini değiştirecek ‘Ulus Çayı Taşkın Koruma ve Rekreasyon Çalışması’ için DSİ Bölge Müdürlüğü’nce proje ihale kapsamında çalışmalar başlamıştır. İlçemize gelen DSİ Bartın Şube Müdürümüz Mehmet Karaçoban ve Ziraat Mühendisi Ebru Akar’a Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun ile Fen İşleri Müdürümüz eşlik ederek çalışmalara başlandı. Yeni yaşam alanları oluşturmak ve ilçemizin güzelliğine güzellik katmak adına proje kapsamındaki taşkın koruma duvarları ve 2 ayrı noktadan yaya sirkülasyonunu sağlayacak köprü yerlerimiz tespit edildi” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f 2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 12:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yüzlerce kişi Gazze için yürüdü

Karabük’te, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki göstermek için sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Filistin’e Destek Platformu tarafından düzenlenen programda, yüzlerce kişi İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü saldırılara tepki göstermek için bir araya geldi. Yenişehir Camii önünde toplanan kalabalık, ellerinde pankartlar ve attıkları sloganlarla yürüyüşe başladı. Katılımcılar, belirlenen güzergâh üzerinden ilerleyerek Ticaret ve Sanayi Odası önüne kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca Gazze’de yaşananlara dikkat çeken sloganlar atan grup, programın sonunda Ticaret ve Sanayi Odası önünde toplandı. Burada Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından basın açıklaması yapıldı.

Programa katılan Özkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, dünyada yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çetinkaya, Gazze başta olmak üzere farklı coğrafyalarda yaşanan olaylara değinerek, “Tüm dünyanın bir topluluğun yok edilmesine zulüm ve zalimliği televizyonlardan izlediğimiz bir dönemden geçiyoruz. Söz konusu Müslüman olunca farklı bir yaklaşım sergileniyor” dedi.
Çetinkaya, Filistin meselesinin tarihi boyutuna da işaret ederek, birlik ve dayanışma çağrısında bulundu. Etkinlik, yapılan duaların ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin