Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2014 07:31 tarihinde yayınlandı
0

Ulus’ta Projeler Başlıyor

BARTIN Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’un projeleri içerinde yer alan Ulus Çayı Taşkın Koruma ve Rekreasyon çalışması için DSİ Bölge Müdürlüğü’nce proje ihalesi için çalışmalar başladı. Ulus Belediyesinden yapılan açıklamada, “Ulus’ta yaşamın daha konforlu olması ve ilçemizin marka değerinin artması için projelerimiz içerinde yer alan Ulus’un çehresini değiştirecek ‘Ulus Çayı Taşkın Koruma ve Rekreasyon Çalışması’ için DSİ Bölge Müdürlüğü’nce proje ihale kapsamında çalışmalar başlamıştır. İlçemize gelen DSİ Bartın Şube Müdürümüz Mehmet Karaçoban ve Ziraat Mühendisi Ebru Akar’a Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun ile Fen İşleri Müdürümüz eşlik ederek çalışmalara başlandı. Yeni yaşam alanları oluşturmak ve ilçemizin güzelliğine güzellik katmak adına proje kapsamındaki taşkın koruma duvarları ve 2 ayrı noktadan yaya sirkülasyonunu sağlayacak köprü yerlerimiz tespit edildi” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
1c1563a5 96d9 4649 ab76 f596d9471327
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Haziran, 2026 12:36 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te vatandaşlar milli maç heyecanını dev ekranda yaşadı

Karabük’te vatandaşlar, sabahın erken saatlerine rağmen Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda milli maç heyecanını birlikte yaşadı.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında vatandaşlar, Türkiye-Avustralya karşılaşmasını izlemek için Yenişehir Yazlık Sineması’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı takip etmek üzere her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla ve formalarıyla dev ekranın kurulduğu alana geldi. Sabahın ilk saatlerine rağmen oluşan kalabalık, milli maç heyecanın duygusunu yaşadı.

Maçın Türkiye saati ile erken saatlere gelmesi sebebiyle annesinin kucağında uyuyan çocuklar da kameralara yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin