Ulus'ta Projeler Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2014 07:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Ulus’ta Projeler Başlıyor

BARTIN Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’un projeleri içerinde yer alan Ulus Çayı Taşkın Koruma ve Rekreasyon çalışması için DSİ Bölge Müdürlüğü’nce proje ihalesi için çalışmalar başladı. Ulus Belediyesinden yapılan açıklamada, “Ulus’ta yaşamın daha konforlu olması ve ilçemizin marka değerinin artması için projelerimiz içerinde yer alan Ulus’un çehresini değiştirecek ‘Ulus Çayı Taşkın Koruma ve Rekreasyon Çalışması’ için DSİ Bölge Müdürlüğü’nce proje ihale kapsamında çalışmalar başlamıştır. İlçemize gelen DSİ Bartın Şube Müdürümüz Mehmet Karaçoban ve Ziraat Mühendisi Ebru Akar’a Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun ile Fen İşleri Müdürümüz eşlik ederek çalışmalara başlandı. Yeni yaşam alanları oluşturmak ve ilçemizin güzelliğine güzellik katmak adına proje kapsamındaki taşkın koruma duvarları ve 2 ayrı noktadan yaya sirkülasyonunu sağlayacak köprü yerlerimiz tespit edildi” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendilerini uyaran adami darp eden sahislar otomobili birakip kacti 3vR4Bp39
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendilerini uyaran adamı darp eden şahıslar otomobili bırakıp kaçtı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 şahıs, trafikte kızını rahatsız ettikleri için kendilerini uyaran adamı darp edip otomobili yolda bırakarak kaçtı. Darp edilen vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tosya ilçesi Rıhtım Boyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. isimli vatandaş otomobiliyle, kızı S.K. ise motosikletiyle evlerine gitmek için arka arkaya seyir halindeyken, aynı yöndeki bir otomobildeki 3 genç, S.K. idaresindeki motosikleti taciz etti. Durumu fark eden H.K. aracını durdurarak, otomobildeki gençleri uyarmak istedi. Araçta bulunan 3 genç, çıkan tartışma sırasında H.K.’yi darp etti. Bu sırada sesleri duyan vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı. Olayın ardından 3 genç, bulundukları otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı.

Yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen H.K. sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olay yerinde bırakılan otomobilin sahibinin oğlu olduğu öğrenilen ve olaya karıştığı değerlendiren 1 kişiyi olay yerinin yanında bulunan okulun bahçesinde yakaladı. Şahıs, polis merkezine götürdü. Şahısların olay yerinde bıraktığı otomobil ise otoparka çekildi.

Olayın S.K.’nin kullandığı motosikletin trafikte şahıslar tarafından taciz edilmesiyle başladığını ifade eden gördü tanığı Akif Dalsız, “Ben sesler üzerine geldiğimde, kızın babası, ‘ayıp değil mi, gençlik böyle olur mu’ diyordu. Daha sonra çocuk adamın yakasına yapıştı, adam da onun yakasına yapıştı. Büyüğe hiç saygı yok. Ayırmaya kalktığımızda ilk önce kıza vurdu. Babası, ‘ne yapıyorsun’ derken ona saldırdılar. Millette ahlak kalmamış, bu gençlik nereye gidiyor bilmiyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek” dedi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin