Reklam
Reklam

Ulus’ta Müftü ile birlikte 6 kişi tutuklandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 07:17 tarihinde yayınlandı
0

BARTIN ‘ın Ulus ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Ulus Emniyet Amirliği Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından İlçe Müftüsü Turgay Papurcu, şoförü ve bir imam ile birlikte üç kişi gözaltına alınmıştı. Bugün Ulus adliyesine çıkartılan İlçe Müftüsü ve Şoförü dahil 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mCBqbEkG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Araklı ilçesinde bir inşaatta çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.

Olay, Araklı ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir inşaatta çalışan Ferhat Uzun (25), henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan genç işçi, binanın temeli için açılan su kuyusuna düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uzun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemenin ardından gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin