Ulus'ta Hayır Çarşısı Kermesi Dualarla Açıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Mayıs, 2015 08:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Ulus’ta Hayır Çarşısı Kermesi Dualarla Açıldı

BARTIN’ın Ulus ilçesinde, eğitim gören talebeler yararına düzenlenen Hayır Çarşısı Kermesi dualarla açıldı.
Ulus’ta ortaöğretim gören talebeler yararına yapılan kermesin açılışına Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel meclisi üyesi İrfan Ekmekci, İlçe Başkanı Kadir Saraç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kermeste; et döneri, ev mantısı, çeyizlik ürünler, köfte çeşitleri, pasta ve börek çeşitleri, bay-bayan giyim ve mobilya ürünlerine kadar çok zengin bir ürün çeşidi yer alıyor.
El emeği göz nuru çeyiz eşyası ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu Hayır Çarşısı kermesinden elde edilecek gelir tahsil gören talebeler için kullanılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin