BARTIN’ın Ulus ilçesinde, eğitim gören talebeler yararına düzenlenen Hayır Çarşısı Kermesi dualarla açıldı.
Ulus’ta ortaöğretim gören talebeler yararına yapılan kermesin açılışına Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel meclisi üyesi İrfan Ekmekci, İlçe Başkanı Kadir Saraç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kermeste; et döneri, ev mantısı, çeyizlik ürünler, köfte çeşitleri, pasta ve börek çeşitleri, bay-bayan giyim ve mobilya ürünlerine kadar çok zengin bir ürün çeşidi yer alıyor.
El emeği göz nuru çeyiz eşyası ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu Hayır Çarşısı kermesinden elde edilecek gelir tahsil gören talebeler için kullanılacak.


Ulus’ta Hayır Çarşısı Kermesi Dualarla Açıldı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


