BARTIN’ın Ulus ilçesinde, eğitim gören talebeler yararına düzenlenen Hayır Çarşısı Kermesi dualarla açıldı.
Ulus’ta ortaöğretim gören talebeler yararına yapılan kermesin açılışına Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel meclisi üyesi İrfan Ekmekci, İlçe Başkanı Kadir Saraç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kermeste; et döneri, ev mantısı, çeyizlik ürünler, köfte çeşitleri, pasta ve börek çeşitleri, bay-bayan giyim ve mobilya ürünlerine kadar çok zengin bir ürün çeşidi yer alıyor.
El emeği göz nuru çeyiz eşyası ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu Hayır Çarşısı kermesinden elde edilecek gelir tahsil gören talebeler için kullanılacak.


Ulus’ta Hayır Çarşısı Kermesi Dualarla Açıldı
Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı
Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.


