Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 07:41 tarihinde yayınlandı
0

Ulus’a Yeni Basketbol Voleybol ve Halı Saha

BARTIN Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ankara’da Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile halı saha ve 75. Yıl Cumhuriyet İlkokuluna yapılacak basketbol ve
voleybol sahası yapımı işi için protokol imzaladı.
Bundan sonraki süreçte yapım işi için ihaleye çıkılarak, en kısa sürede halı sahanın yapılacağını belirten Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun; “Öncelikle gençlerimizden yoğun
şekilde talep gören bu
hizmeti ilçemize kazandırdığımız için mutluyum. İnşaat süresinin ardından bir projemiz daha hayata geçmiş olacak.
Bu sürenin de uzun bir süreç olmayacağını söyleyebilirim. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı tüm Ulus halkı adına Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a çok teşekkür ederim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin