Ulus Kaymakamı serbest bırakıldı... - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 08:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Ulus Kaymakamı serbest bırakıldı…

BARTIN ‘da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ulus Kaymakamı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, darbe girişimi soruşturması kapsamında Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar gözaltına alınarak bugün Ulus adliyesine sevk edilmişti. Şakar’ın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kaldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dar2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
24 Nisan, 2026 15:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  Karabük merkezde uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan operasyonda  bir şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan adli aramada 146 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Ayrı bir operasyonda ise dört şahsın üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 22,4 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 10 adet sentetik ecza hap ve 48,3 gram sıvı amfetamin bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, emniyet ve asayişin sağlanması, vatandaşların huzurunun korunması amacıyla uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin