Ufuk Kahraman: "İçerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız" - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Ufuk Kahraman: “İçerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız”

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Boluspor, evinde oynacağı Ümraniyespor maçıyla galibiyet serisini 3’e çıkartmak istiyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman, “Hedef yapmak istiyorsak, içerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız” dedi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’de aldığı son iki maçtaki galibiyetlerin ardından cuma günü oynayacağı Ümraniyespor maçına odaklandı. 15 puanla ligin 9. sırasında bulunan Bolu ekibi, play-off potasına girmek istiyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde Ümraniyespor maçına odaklanan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından kendi tesislerinde taktik antrenmanı yaptı. Oyun planı değişikliğine giden Kahraman, takımın 4-3-3 sistemine çabuk adapte olduğunu dile getirdi.

Ufuk Kahraman: “İçerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız”

Ümraniyespor maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Çorum maçından sonra biliyorsunuz 9 puanı içeride kazanmıştık ama dışarıda 3 beraberliğimiz vardı. ’Eğer biz yukarı tutunmak istiyorsak, bir hedef yapmak istiyorsak deplasmandaki puanlara talibim’ demiştim. Bunu da İstanbul maçından sonra aldığımız 3 puanla perçinledik. Bu yeterli değil. Eksiklerimizin de farkındayım. Hatta şimdi oyuncularımızla oynadığımız maçların analizini yaptık. Çünkü kısa bir süre var. Cuma günü maç oynayacağız. Hemen İstanbul maçından sonra antrenmanlara başladık. Onun analizini yaptık. Ümraniye’nin güçlü-zayıf yanlarının oyuncularımızla paylaştık. Tabii ki aldığımız arka arkaya 6 puan üstte tutunmamızı sağlayacak ama daha yeterli değil. Hedef yapmak istiyorsak, içerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız” dedi.

“Boluspor’umuzu en iyi yere getirmeye çalışıyoruz”

Sistem değişikliğine oyuncuların iyi reaksiyon verdiğini ifade eden Ufuk Kahraman, “Milli takım arasına iki maçımız kaldı. Artık maç maç bakıyoruz. Bu maçı kazanıp ondan sonra bir dışarıdaki maça odaklanacağız. Oyuncuların performansından çok memnunum. Antrenman performansı olarak çok iyiler. Sakatların iyileşmesi iyi oldu. Babacar uzun süreden beri sakattı, fiziksel olarak hazır değildi. Güzel bir ortam oluştu. Futbolcularla, yönetimle, taraftarlarla, yerel basınımızla hep beraber elimizi taşın altına koyup, Boluspor’umuzu en iyi yere getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
halil oflu yonetim kadrosuyla ilk toplantisini gerceklestirdi N636zw4N
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Halil Oflu yönetim kadrosuyla ilk toplantısını gerçekleştirdi

Zonguldak Orman Bölge Müdürü olarak atanan Halil Oflu, bölge müdürlüğü üst yönetimiyle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda öz geçmişi hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Oflu, ardından üst yönetimde görev yapan personelden bireysel olarak bilgi aldı.

“Sorumluluk alanında yürütülen tüm çalışmalarda ekip ruhu esas alınacak”

Gerçekleştirilen toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Halil Oflu; “Ormancılığın sadece teknik bir görev değil; aynı zamanda büyük bir sorumluluk, güçlü bir koordinasyon ve ortak akıl gerektiren bir kamu hizmet. Kurum kültürünün güçlendirilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve sahadaki başarının sürdürülebilir hale gelmesi adına birlik, disiplin ve uyum içerisinde çalışmak ok önemli. Her kademedeki personelin bilgi, tecrübe ve gayretinin kurumsal başarıya doğrudan katkı sunuyor. Bölge müdürlüğünün sorumluluk alanında yürütülen tüm çalışmalarda ekip ruhu esas alınacaktır” dedi.

“Üretim yoğun bir bölge müdürlüğüyüz”

Vatandaş odaklı, çözüm üreten ve sahaya hâkim bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını ifade eden Oflu, “Aldığımız bayrağı birlikte daha yukarı, daha ileri taşıyacağız. Güven temelli, sonuç odaklı bir çalışma anlayışıyla; söz ile eylemi aynı çizgide buluşturacağız. Herkes kendi görev alanında çözüm üreten, sorumluluk alan bir duruş sergileyecek. Üretim yoğun bir bölge müdürlüğüyüz. Bu bilinçle daha titiz, daha hızlı ve daha kararlı çalışarak kurumumuza yakışır performansı ortaya koyacağız. İşimizi sadece yapmak için değil, iyi yapmak için çalışacağız. Çünkü ancak o zaman gerçek kurumsal katma değer üretiriz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin