Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Ufuk Kahraman: “İçerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız”

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Boluspor, evinde oynacağı Ümraniyespor maçıyla galibiyet serisini 3’e çıkartmak istiyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman, “Hedef yapmak istiyorsak, içerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız” dedi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’de aldığı son iki maçtaki galibiyetlerin ardından cuma günü oynayacağı Ümraniyespor maçına odaklandı. 15 puanla ligin 9. sırasında bulunan Bolu ekibi, play-off potasına girmek istiyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde Ümraniyespor maçına odaklanan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından kendi tesislerinde taktik antrenmanı yaptı. Oyun planı değişikliğine giden Kahraman, takımın 4-3-3 sistemine çabuk adapte olduğunu dile getirdi.

Ufuk Kahraman: “İçerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız”

Ümraniyespor maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Çorum maçından sonra biliyorsunuz 9 puanı içeride kazanmıştık ama dışarıda 3 beraberliğimiz vardı. ’Eğer biz yukarı tutunmak istiyorsak, bir hedef yapmak istiyorsak deplasmandaki puanlara talibim’ demiştim. Bunu da İstanbul maçından sonra aldığımız 3 puanla perçinledik. Bu yeterli değil. Eksiklerimizin de farkındayım. Hatta şimdi oyuncularımızla oynadığımız maçların analizini yaptık. Çünkü kısa bir süre var. Cuma günü maç oynayacağız. Hemen İstanbul maçından sonra antrenmanlara başladık. Onun analizini yaptık. Ümraniye’nin güçlü-zayıf yanlarının oyuncularımızla paylaştık. Tabii ki aldığımız arka arkaya 6 puan üstte tutunmamızı sağlayacak ama daha yeterli değil. Hedef yapmak istiyorsak, içerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız” dedi.

“Boluspor’umuzu en iyi yere getirmeye çalışıyoruz”

Sistem değişikliğine oyuncuların iyi reaksiyon verdiğini ifade eden Ufuk Kahraman, “Milli takım arasına iki maçımız kaldı. Artık maç maç bakıyoruz. Bu maçı kazanıp ondan sonra bir dışarıdaki maça odaklanacağız. Oyuncuların performansından çok memnunum. Antrenman performansı olarak çok iyiler. Sakatların iyileşmesi iyi oldu. Babacar uzun süreden beri sakattı, fiziksel olarak hazır değildi. Güzel bir ortam oluştu. Futbolcularla, yönetimle, taraftarlarla, yerel basınımızla hep beraber elimizi taşın altına koyup, Boluspor’umuzu en iyi yere getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7 kemerli bir zaman gecidi filmi universite ogrencileriyle bulustu tvY5alkD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

“7 Kemerli Bir Zaman Geçidi” filmi üniversite öğrencileriyle buluştu

Taşköprü Belediyesi tarafından yapay zekayla hazırlanan “7 Kemerli Bir Zaman Geçidi Taşköprü” filmi, Kastamonu Üniversitesi’nde üniversite öğrencilerine izletildi.

Taşköprü Belediyesi tarafından yapay zeka teknolojisiyle hazırlatılan “7 Kemerli Bir Zaman Geçidi: Taşköprü” filmi, Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde üniversite öğrencilerle buluşturuldu. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, Taşköprü’nün binlerce yıllık tarihini anlatan yapay zeka filmi öğrencilere izletildi.

“Dünyada çok az örneği bulunan bir çalışmaya imza attık”

Programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Türkiye’de bir ilk, dünyada ise çok az örneği bulunan çalışmaya imza attık ve tamamen yapay destekli 14 dakikalık kısa bir filmi hayata geçirdik. Bu filmle amacımız, Pompeipolis’in iki bin yıllık ihtişamını, yedi kemerli köprümüzün tarihe meydan okuyuşunu ve atalarımızın mirasını tüm dünyaya yeniden hatırlatmak ve kayıt altına almaktır” dedi.

“Karakter ve sahne dağılımında çok emek var”

Filmi izleyen Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Sadullah Menekşe ise, “Taşköprü yapay zeka filmini izledik, Taşköprü’yü tanıtan çok güzel bir çalışma olmuş. Yapımcılar yapay zeka ile çok büyük işler çıkarmışlar, gerçekten çok beğendim. Baktığımda sekiz saniyelik videolarla karakter ve sahne dağılımının tutarlılığını sağlamak çok büyük bir emek istiyor. Biz iletişim fakültesi öğrencileri olarak çok beğendik. Bizim işimiz de ileride kamera önünde veya arkasında bu filmleri çekmek olduğu için bizler adına çok güzel bir deneyim oldu” diye konuştu.

Film gösteriminin ardından filmin senaristliğini yapan Arkeolog Dr. Murat Karasalihoğlu, öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirerek merak edilenleri soru-cevap şeklinde yanıtladı. Etkinliğe, Taşköprü Belediyesi Kent Tarihi Müzesi Müdürü Lütfi Gültekin, Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin