Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Ufuk Kahraman: “İçerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız”

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Boluspor, evinde oynacağı Ümraniyespor maçıyla galibiyet serisini 3’e çıkartmak istiyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman, “Hedef yapmak istiyorsak, içerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız” dedi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’de aldığı son iki maçtaki galibiyetlerin ardından cuma günü oynayacağı Ümraniyespor maçına odaklandı. 15 puanla ligin 9. sırasında bulunan Bolu ekibi, play-off potasına girmek istiyor. Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde Ümraniyespor maçına odaklanan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından kendi tesislerinde taktik antrenmanı yaptı. Oyun planı değişikliğine giden Kahraman, takımın 4-3-3 sistemine çabuk adapte olduğunu dile getirdi.

Ufuk Kahraman: “İçerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız”

Ümraniyespor maçına iyi hazırlandıklarını dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Çorum maçından sonra biliyorsunuz 9 puanı içeride kazanmıştık ama dışarıda 3 beraberliğimiz vardı. ’Eğer biz yukarı tutunmak istiyorsak, bir hedef yapmak istiyorsak deplasmandaki puanlara talibim’ demiştim. Bunu da İstanbul maçından sonra aldığımız 3 puanla perçinledik. Bu yeterli değil. Eksiklerimizin de farkındayım. Hatta şimdi oyuncularımızla oynadığımız maçların analizini yaptık. Çünkü kısa bir süre var. Cuma günü maç oynayacağız. Hemen İstanbul maçından sonra antrenmanlara başladık. Onun analizini yaptık. Ümraniye’nin güçlü-zayıf yanlarının oyuncularımızla paylaştık. Tabii ki aldığımız arka arkaya 6 puan üstte tutunmamızı sağlayacak ama daha yeterli değil. Hedef yapmak istiyorsak, içerideki maçların hepsini kazanmak zorundayız” dedi.

“Boluspor’umuzu en iyi yere getirmeye çalışıyoruz”

Sistem değişikliğine oyuncuların iyi reaksiyon verdiğini ifade eden Ufuk Kahraman, “Milli takım arasına iki maçımız kaldı. Artık maç maç bakıyoruz. Bu maçı kazanıp ondan sonra bir dışarıdaki maça odaklanacağız. Oyuncuların performansından çok memnunum. Antrenman performansı olarak çok iyiler. Sakatların iyileşmesi iyi oldu. Babacar uzun süreden beri sakattı, fiziksel olarak hazır değildi. Güzel bir ortam oluştu. Futbolcularla, yönetimle, taraftarlarla, yerel basınımızla hep beraber elimizi taşın altına koyup, Boluspor’umuzu en iyi yere getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin