Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ufuk Kahraman: “Güçlü futbol oynayan, istediğini alan bir Bolu takımı oluşturmaya çalışıyoruz”

Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Ümraniyespor galibiyetinin ardından, “Güçlü futbol oynayan istediğini alan bir Bolu takımı oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Boluspor evinde Ümraniyespor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. arka arkaya aldıkları 3 galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Kahraman, “Evimizde kazanmamız gereken bir maçtı çünkü bir hedef yapıyorsak yukarıya tutunmak istiyorsak özellikle bu sene zor bir lig. Hiçbir maçın favorisi yok. Çünkü herkes birbirini yenmeye geliyor. Böyle bir sene yaşıyoruz. Şimdi biz bir şekilde çıkış yakalamak istiyorduk. Bunu Çorum maçıyla başlatıp dışarıda ilk deplasman galibiyetimizi aldık İstanbul’la. Ama ne olursa olsun içeride kaybetmeyen güçlü futbol oynayan istediğini alan bir Bolu takımı oluşturmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Çok şanslıyım, böyle bir oyuncu grubuna sahip olduğum için”
Ufuk Kahraman, “Futbolcuların verdiği cevap çok değerli. Antrenman boyunca ne istersem hangi görevleri verirsem, kime verirsem aynı şekilde maça yansıtmaya çalışıyor. Antrenmana yansıması maça yansıyor. Bu çok değerli benim için. Bu da skora yansıyor tabii ki. 70. dakika çıkan oyuncu da yerine giren 20 dakika oynayan oyuncu da aynı sistemi oynayabiliyor. Bu çok keyifli. Çok keyif alıyorum, çok şanslıyım, böyle bir oyuncu grubuna sahip olduğum için” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenişehir açık hava sineması projesinin ihalesi yapıldı

Karabük Belediyesi tarafından, kentin kültürel mirasına tekrar kazandırılması hedeflenen Yenişehir Açık Hava Sineması projesinin ihalesi gerçekleştirildi.
Uzun yıllar Karabük halkının toplumsal hayatında değerli bir yere sahip olan sinema alanının onarımı için yapılan ihale, 10 milyon 666 bin TL bedelle sonuçlandı.
Proje çerçevesinde toplam 1912 metrekarelik alan baştan sona yenilenecek.
Açık hava sinemasına uygun halde oturma tertibi ve peyzaj çalışmaları yapılacak alana nostaljik dokunuşlarla birlikte çağdaş konfor standartları kazandırılacak.
Projede yer alan 30 metrekarelik büfede günümüz şartlarına uygun hale getirilecek.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede şu tabirleri kullandı:
"Yenişehir Açık Hava Sineması, Karabük’ün kolektif hafızasında kıymetli bir yer tutuyor. Yıllar boyunca hemşehrilerimizin bir ortaya gelip ortak anılar biriktirdiği bu alanı yine hayata geçiriyoruz. Burası sadece bir açık hava sineması olmayacak; kültürel aktifliklerin, kitap okumaların ve toplumsal buluşmaların merkezi haline gelecek. Karabük’ümüze iyi olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.