Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ekim, 2023 12:37 tarihinde yayınlandı
0

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. hafta heyecanı

UEFA Avrupa Konferans Ligi grup maçlarında 2. hafta heyecanı yarın oynanacak maçlarla yaşanacak. Fenerbahçe, Slovakya ekibi Spartak Trnava’ya konuk olurken, Beşiktaş ise İsviçre ekibi FC Lugano’yu ağırlayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi grup maçlarında 2. hafta maçları heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. H Grubu’nda yer alan Fenerbahçe, yarın TSİ 22.00’de deplasmanda Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. D Grubu’nda bulunan Beşiktaş ise yarın TSİ 19.45’de FC Lugano’yu konuk edecek.

Avrupa Konferans Ligi gruplarında ikinci maçların (TSİ) programı şu şekilde:

A Grubu

19.45 KI Klaksvik – Lille

19.45 Olimpija Ljubljana – Slovan Bratislava

B Grubu

19.45 KAA Gent – Maccabi Tel Aviv

19.45 Breidablik – Zorya Luhansk

C Grubu

19.45 Ballkani – Dinamo Zagreb

17.30 FC Astana – Viktoria Plzen

D Grubu

19.45 Beşiktaş – Lugano

19.45 Bodo/Glimt – Club Brugge

E Grubu

22.00 AZ Alkmaar – Legia Warszawa

22.00 Aston Villa – Zrinjski Mostar

F Grubu

22.00 Fiorentina – Ferençvaroş

22.00 FK Cukaricki – KRC Genk

G Grubu

22.00 PAOK – Eintracht Frankfurt

22.00 Aberdeen – HJK Helsinki

H Grubu

22.00 Nordsjaelland – Ludogorets Razgrad

22.00 Spartak Trnava – Fenerbahçe

(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin