UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. hafta heyecanı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ekim, 2023 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2. hafta heyecanı

UEFA Avrupa Konferans Ligi grup maçlarında 2. hafta heyecanı yarın oynanacak maçlarla yaşanacak. Fenerbahçe, Slovakya ekibi Spartak Trnava’ya konuk olurken, Beşiktaş ise İsviçre ekibi FC Lugano’yu ağırlayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi grup maçlarında 2. hafta maçları heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. H Grubu’nda yer alan Fenerbahçe, yarın TSİ 22.00’de deplasmanda Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek. D Grubu’nda bulunan Beşiktaş ise yarın TSİ 19.45’de FC Lugano’yu konuk edecek.

Avrupa Konferans Ligi gruplarında ikinci maçların (TSİ) programı şu şekilde:

A Grubu

19.45 KI Klaksvik – Lille

19.45 Olimpija Ljubljana – Slovan Bratislava

B Grubu

19.45 KAA Gent – Maccabi Tel Aviv

19.45 Breidablik – Zorya Luhansk

C Grubu

19.45 Ballkani – Dinamo Zagreb

17.30 FC Astana – Viktoria Plzen

D Grubu

19.45 Beşiktaş – Lugano

19.45 Bodo/Glimt – Club Brugge

E Grubu

22.00 AZ Alkmaar – Legia Warszawa

22.00 Aston Villa – Zrinjski Mostar

F Grubu

22.00 Fiorentina – Ferençvaroş

22.00 FK Cukaricki – KRC Genk

G Grubu

22.00 PAOK – Eintracht Frankfurt

22.00 Aberdeen – HJK Helsinki

H Grubu

22.00 Nordsjaelland – Ludogorets Razgrad

22.00 Spartak Trnava – Fenerbahçe

(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
00000
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.04.2026 15:17
0
0

Ulusal Egemenliğimiz 106 Yaşında

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karabük’te coşku ile kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü, Karabük’te düzenlenecek etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen bu anlamlı gün kapsamında şehir genelinde çeşitli programlar gerçekleştirilecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün çocuklara ithaf ettiği bayram, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Karabük’teki kutlama programı, 23 Nisan Salı günü saat 10.30’da Yenişehir Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Resmi törenin ardından etkinlikler, saat 11.00’de Yenimahalle Spor Salonu’nda devam edecek.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, halk oyunları ve çeşitli sahne performansları izleyicilerle buluşacak. Renkli görüntülere sahne olması beklenen etkinlikler, Karabüklülere bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

Yetkililer, tüm vatandaşları düzenlenecek kutlamalara katılarak bu anlamlı günü birlikte paylaşmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin