Ordu’da düğüne giderken uçurumdan dereye yuvarlanan yaşlı adam, Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Ordu’nun Akkuş ilçesinin Haliluşağı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, bir yakınının düğün merasimine giden Dursun Ali Konaçoğlu (77) yaklaşık 150 metrelik uçurumdan dereye yuvarlandı. Yaşlı adamın feryadını duyan yakınları onun yardımına koştu. Ambulansla Samsun’un Salıpazarı ilçesindeki Salıpazarı Devlet Hastanesine kaldırılan Konaçoğlu birinci müdahalesinin akabinde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Konaçoğlu hastanede yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


0
Uçurumdan yuvarlanan yaşlı adam hayatını kaybetti
0
0
“Firavunla Yüzyüze” oyunu Zonguldak’ta sahne alacak
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Sezai Karakoç Kültür Merkezi, anlamlı bir tiyatro etkinliğine ev sahipliği yapacak.
Yenilmez Sanat Merkezi tarafından sahneye konulan ve Mehmet Akif Ersoy’un aynı adlı eserinden tiyatroya uyarlanan “Firavunla Yüzyüze” oyunu, 6 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de izleyiciyle buluşacak.
Başrollerini tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez ile Burak Alp Yenilmez’in paylaştığı oyun, milli şair Mehmet Akif Ersoy’un düşünce dünyasını ve tarihi bir hesaplaşmayı sahneye taşıyacak.
Oyun, tüm vatandaşlara açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Üniversite yetkilileri, programa tüm Zonguldak halkını davet etti.

