Reklam
Reklam
ucuruma yuvarlanan traktorun altinda kalan surucu hayatini kaybetti vW2Ya2IL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Tokat’ın Zile ilçesinde uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan 72 yaşındaki şoför hayatını kaybetti.

Zile ilçesi Bayırköy yakınlarında meydana gelen kazada, teze nazaran uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan 72 yaşındaki şoför Nihat Yahşi hayatını kaybetti. Yol kenarındaki traktörü fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Olay yerine ulaşan takımlar, 60 AH 676 plakalı traktörün devrildiğini ve şoförün altında kaldığını belirledi. Sıhhat gruplarının yaptığı incelemede Yahşi’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin