Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2023 12:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Karabük'te uçuruma yuvarlanan traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. Olay merkeze bağlı Mehterler Köyünde meydana geldi. Abdullah Erkartal (50) idaresindeki 78 BK 065 plakalı traktör sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü traktörün altında kalırken ihbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Erkartal'ın cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Erkartal'ın Sosyal Güvenlik Kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
01 Ağustos, 2025 10:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Orman Yangını Sonrası Anlamlı Ziyaret

Karabük’te meydana gelen orman yangınının ardından, önceki dönem İçişleri Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Mahir Alay, Cumhurbaşkanlığı Sağlık Merkezi Müdürü Kadir Sorucuoğlu, Kastamonu Konfederasyonu Başkanı Mehmet Alver, Ankara Araçlılar Dernek Başkanı Kahraman Uyanık ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya geçmiş olsun geçmiş olsun ve Belediye Başkanlığı görevine gelmesi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette konuklar, yangının herhangi bir can kaybı yaşanmadan atlatılmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sahada gösterilen özverili mücadele nedeniyle Başkan Özkan Çetinkaya’ya ve Karabük Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

Başkan Çetinkaya, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “Yangın süresince devletimizin tüm kurumlarıyla el birliği içinde çalıştık. Belediyemiz ekipleri canla başla sahadaydı. Çok şükür, bu felaketi can kaybı olmadan atlattık. Tüm destek olan kurumlarımıza ve duyarlılık gösteren vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin