Reklam
Reklam
ucrettt jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
10 Temmuz, 2024 13:36 tarihinde yayınlandı
0

Üçüncü oturumda ücret maddeleri görüşüldü

Karabük Belediyesi Personel Anonim Şirketi ile Belediye-İş Sendikası  Karabük Şubesi arasında devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin üçüncü oturumu yapıldı. Yapılan üçüncü oturum da ücret maddeleri görüşüldü.  

Toplu Sözleşme görüşmesi sonrası gazetemize açıklamada bulunan Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer “Karabük Belediyesi Personel A.Ş nin çalışanlarını kapsayan 01.06.2024 Tarihinden itibaren geçerli olacak toplu sözleşme görüşmelerimiz görüşmeleri 29 Mayıs 2024 Tarihinde ilk toplantı ile başlamıştı.Birinci ve ikinci toplantıda idare maddeler üzerinde anlaşma sağlamıştık. Üçüncü oturumumuzu da gerçekleştirdik. Bu oturumda ücret maddeleri görüştük. Biz sendika olarak çalışanlarımızın maddi taleplerini ilettik. Uzlaşılabilir olacak konuları kendilerine bildirdik. Belediye kanadı son çalışmasını yaparak en kısa sürede görüşmelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
3 yasindaki kayip cocuk jandarma ekiplerince ormanlik alanda bulundu HGjnFVwZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

3 yaşındaki kayıp çocuk, jandarma ekiplerince ormanlık alanda bulundu

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde oyun oynarken kaybolan 3 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerinin yürüttüğü arama çalışmaları sonucu ormanlık alanda sağ olarak bulunup, ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs ilçesinde 3 yaşındaki erkek çocuğun evlerinin bahçesinde arkadaşlarıyla oynadığı sırada bir anda gözden kaybolduğu bildirildi. Ailenin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde bölgeye sevk edilen 26 personel ve 1 iz takip köpeğinin katılımıyla yapılan aramalarda, kayıp çocuk kısa süre içerisinde evine yaklaşık 950 metre uzaklıktaki ormanlık alanda tek başına bulundu.

Genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen çocuk, gerekli kontrollerin ardından ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenilirken, aile jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin