Üçüncü oturumda ücret maddeleri görüşüldü - Karabük Haber Postası
ucrettt jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
10 Temmuz, 2024 13:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Üçüncü oturumda ücret maddeleri görüşüldü

Karabük Belediyesi Personel Anonim Şirketi ile Belediye-İş Sendikası  Karabük Şubesi arasında devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin üçüncü oturumu yapıldı. Yapılan üçüncü oturum da ücret maddeleri görüşüldü.  

Toplu Sözleşme görüşmesi sonrası gazetemize açıklamada bulunan Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer “Karabük Belediyesi Personel A.Ş nin çalışanlarını kapsayan 01.06.2024 Tarihinden itibaren geçerli olacak toplu sözleşme görüşmelerimiz görüşmeleri 29 Mayıs 2024 Tarihinde ilk toplantı ile başlamıştı.Birinci ve ikinci toplantıda idare maddeler üzerinde anlaşma sağlamıştık. Üçüncü oturumumuzu da gerçekleştirdik. Bu oturumda ücret maddeleri görüştük. Biz sendika olarak çalışanlarımızın maddi taleplerini ilettik. Uzlaşılabilir olacak konuları kendilerine bildirdik. Belediye kanadı son çalışmasını yaparak en kısa sürede görüşmelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin