Reklam
Reklam
ucrettt jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
10 Temmuz, 2024 13:36 tarihinde yayınlandı
0

Üçüncü oturumda ücret maddeleri görüşüldü

Karabük Belediyesi Personel Anonim Şirketi ile Belediye-İş Sendikası  Karabük Şubesi arasında devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin üçüncü oturumu yapıldı. Yapılan üçüncü oturum da ücret maddeleri görüşüldü.  

Toplu Sözleşme görüşmesi sonrası gazetemize açıklamada bulunan Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer “Karabük Belediyesi Personel A.Ş nin çalışanlarını kapsayan 01.06.2024 Tarihinden itibaren geçerli olacak toplu sözleşme görüşmelerimiz görüşmeleri 29 Mayıs 2024 Tarihinde ilk toplantı ile başlamıştı.Birinci ve ikinci toplantıda idare maddeler üzerinde anlaşma sağlamıştık. Üçüncü oturumumuzu da gerçekleştirdik. Bu oturumda ücret maddeleri görüştük. Biz sendika olarak çalışanlarımızın maddi taleplerini ilettik. Uzlaşılabilir olacak konuları kendilerine bildirdik. Belediye kanadı son çalışmasını yaparak en kısa sürede görüşmelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin