Reklam
Reklam

Üç ayaklı bıldırcın yavrusu görenleri şaşırttı

uc ayakli bildircin yavrusu gorenleri sasirtti W9pjB89G
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta bıldırcın yetiştiriciliği yapan Ömer Onar, yeni doğan bıldırcın yavrusunu görünce gözlerine inanamadı. Bıldırcının 3 ayağı olduğunu gören Onar, hayrete düştü.

Tokat’ın Zile ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Ömer Onar, 10 yıl evvel hobi olarak başladığı bıldırcın yetiştiriciliğini vakitle meskeninde üretime dönüştürdü. 3 gün evvel dünyaya gelen bir bıldırcın yavrusu, Onar’ı şaşırttı. Yeni doğan yavruyu incelediğinde üçüncü bir ayağı olduğunu ve 7 tırnak olduğunu fark eden Onar, bu durum karşısında gözlerine inanamadı.

“3 ayağı ve 7 tırnağı var”

Daha evvel bu türlü bir durumla karşılaşmadığını belirten Ömer Onar, “Bıldırcın yetiştiriciliğine başladığımdan beri birçok yavru büyüttüm lakin birinci defa bu türlü bir durum görüyorum. Üç ayağı var ve bir ayağında 7 tırnak var. Onu en yeterli formda yaşatmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Oda Başkanları, esnafın sorunlarını konuştu

Oda Baskanlari esnafin sorunlarini konustu2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB), bağlı odaların başkanlarının katılımıyla geniş kapsamlı bir Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda esnafın yaşadığı sıkıntılar masaya yatırılırken, çözüm için yol haritası belirlendi.

Karabük’te esnaf ve sanatkarların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya gelen KESOB ve oda başkanları, sektörün nabzını tuttu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda, üye esnaflardan gelen şikayetler, öneriler ve talepler tek tek ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, özellikle acil çözüm bekleyen konular önceliklendirildi.

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan KESOB yetkilileri, “Amacımız esnafımızın sesini en üst mercilere duyurmak. Bugün burada aldığımız notları ve çözüm önerilerini kapsamlı bir rapor haline getireceğiz. Bu raporu, birliğimiz öncülüğünde ilgili makamlara ileteceğiz. Bu konudaki hassasiyetimiz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda alınan kararların ve başlatılacak çalışmaların tüm esnaf için hayırlı olması temennisinde bulunulurken, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Yetkililer, hazırlanan raporun önümüzdeki günlerde resmi kurum ve kuruluşlara sunulacağını ve sürecin yakından takip edileceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin