blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Üç ayaklı bıldırcın yavrusu görenleri şaşırttı

Tokat’ta bıldırcın yetiştiriciliği yapan Ömer Onar, yeni doğan bıldırcın yavrusunu görünce gözlerine inanamadı. Bıldırcının 3 ayağı olduğunu gören Onar, hayrete düştü.
Tokat’ın Zile ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Ömer Onar, 10 yıl evvel hobi olarak başladığı bıldırcın yetiştiriciliğini vakitle meskeninde üretime dönüştürdü. 3 gün evvel dünyaya gelen bir bıldırcın yavrusu, Onar’ı şaşırttı. Yeni doğan yavruyu incelediğinde üçüncü bir ayağı olduğunu ve 7 tırnak olduğunu fark eden Onar, bu durum karşısında gözlerine inanamadı.

"3 ayağı ve 7 tırnağı var"
Daha evvel bu türlü bir durumla karşılaşmadığını belirten Ömer Onar, "Bıldırcın yetiştiriciliğine başladığımdan beri birçok yavru büyüttüm lakin birinci defa bu türlü bir durum görüyorum. Üç ayağı var ve bir ayağında 7 tırnak var. Onu en yeterli formda yaşatmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ağustos, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te trafik kazası: 1 yaralı

Karabük’te denetimden çıkan arabanın evvel kaldırıma akabinde ağaca çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, kaza, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı 5000 Konutlar Köprüsü mevkisinde meydana geldi. D.S. yönetimindeki 78 BA 307 plakalı araba, Safranbolu istikametinden Karabük’e seyir halindeyken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkıp evvel kaldırıma akabinde ağaca çarptı.
Kazada yaralanan şoför D.S., olay yerine çağrılan sıhhat gruplarınca Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Yapılan denetimlerde şoförün alkolsüz olduğu ve kâfi sınıf şoför evrakına sahip bulunduğu tespit edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin