Karabük
İmsak 05:35
Güneş 07:00
Öğle 13:04
İkindi 16:21
Akşam 18:59
Yatsı 20:18
İftara son --:--
u21
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 11:26 tarihinde yayınlandı
0
0

U18 Türkiye Futbol Şampiyonası Karabük’te başladı

Karabük’te dört gün sürecek U-18 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları başladı.

Karabük’ün ev sahipliğini yaptığı ve Onur Futbol Sahası’nda başlayan U-18 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında beş farklı şehirden 6 takım yer alıyor.

Şampiyona 24-27 Nisan tarihleri arasında oynanacak ve bu müsabakalardan birinci çıkacak takım 2. kademe mücadelelerine katılmaya hak kazanacak.

İki haftada iki Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapabilmenin çok kolay olmadığını belirten Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı İhsan Çevik, “Geçen hafta U16 Türkiye Şampiyonası’nın 1. kademe ayağı buradaydı. İşte ikincisini aldık. Bu turnuvayı alabilen belki Türkiye’de 2-3 ilden başka yoktur. Bu da tabii ikili ilişkilerimizle oluyor. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) sağ olsun. Bizleri kırmıyor. Müsabaka alıyoruz” dedi.

Başkan Çevik, şehrin tanıtımı ve ekonomisi açısından önemli bir turnuva olduğunu vurgulayarak, “Hem ilimizin tanıtımına katkı sağlıyoruz hem de ilimize 18 yaş gruplarını burada seyrettirmiş oluyoruz.

Turnuvaya katılan takımlar arasında Bolu Kıbrıscıkspor, Kastamonu’dan Sarıyıldızspor, Zonguldak Karadeniz Ereğlispor, Bartın Gençlerbirliği Spor, Ankara’dan iki takımımız var. Birisi Sincan Belediyespor, bir tanesi de Polatlıspor. Burada taban birlikleriyle uyum içindeyiz. Futbol il temsilcimiz, antrenör derneklerimiz, şeyimiz, hakem camiası hep birlikte, işte basınımızla, Gençlik Spor İl Müdürüyle, her türlü ortaklaşa sahayı da bizlere hazırlıyorlar. Biz onlara da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Çevik turnuva katılımı olarak ise, “Altı takım, 25’er kişilik kafile olarak ortalama 150 kişi var. Yöneticileri, velileri sayarsak yine bir 250 kişi olur. Bir de Karabük’ten seyredenleri sayarsak 500-600 kişilik bir taraftar kitlesine sahip oluruz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Şampiyonada 24 takım yer alırken, dört ilden birer şampiyon çıkacak. Onun finali de bir şehirde oynanacak. Oradan çıkan da Türkiye Şampiyonası U18 şampiyonu olmuş olacak.

Şampiyonanın finali 27 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
12
Mart Perşembe
1447 HİCRİ Ramazan 22
Öğle Vakti
Şuanki vakit
Öğle
  İmsak
05:35
  Güneş
07:00
  Öğle
13:04
İkindi vaktine kalan süre
 
  İkindi
16:21
  Akşam
18:59
  Yatsı
20:18

Video Haberler

swswwssw

Vali Çağatay, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

xxxxxxxxxx

İstiklal Marşımız 105 Yaşında

xaaaaa

TÜRKİYE DEVASA BİR BEKA SORUNU İLE KARŞI KARŞIYA !

swswswsw

YRP İl Başkanlığından Açıklama

xaxaaxxaxaxa

Vali Çağatay’dan karayolları çalışmalarına yakın takip

cacacacaca

Karabük’te Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan motosikletli kaçtı

feafaefa

Karabük’te okul sporları puanlı Atletizm İl Birinciliği yapıldı

swswwssw
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mart, 2026 14:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberlik vurgusu yapmak amacıyla Mehmet Vergili Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle iftar programında bir araya geldi.

Okulun pansiyonunda düzenlenen iftara; Vali Çağatay’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Kerem Süleyman Yüksel ve Murtaza Ersöz, hayırsever iş insanı ve önceki dönem Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, Okul Müdürü Ender Kan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Samimi bir atmosferde geçen programda gençlerle yakından ilgilenen Vali Oktay Çağatay, öğrencilerle sohbet ederek onların eğitim süreçleri ve kariyer hedefleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Vali Çağatay, öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabük’ün eğitim alanında kaydettiği ilerlemeye dikkat çeken Çağatay, gençlerin ülkenin geleceğindeki önemine vurgu yaparak tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Akşam ezanının okunması ve duaların ardından oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından da öğrenci ve öğretmenlerle bir süre daha sohbet eden Vali Çağatay, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
12
Mart Perşembe
1447 HİCRİ Ramazan 22
Öğle Vakti
Şuanki vakit
Öğle
  İmsak
05:35
  Güneş
07:00
  Öğle
13:04
İkindi vaktine kalan süre
 
  İkindi
16:21
  Akşam
18:59
  Yatsı
20:18

Video Haberler

swswwssw

Vali Çağatay, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

xxxxxxxxxx

İstiklal Marşımız 105 Yaşında

xaaaaa

TÜRKİYE DEVASA BİR BEKA SORUNU İLE KARŞI KARŞIYA !

swswswsw

YRP İl Başkanlığından Açıklama

xaxaaxxaxaxa

Vali Çağatay’dan karayolları çalışmalarına yakın takip

cacacacaca

Karabük’te Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan motosikletli kaçtı

feafaefa

Karabük’te okul sporları puanlı Atletizm İl Birinciliği yapıldı