Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Ordu’da başladı

Ordu’da 15 Yaş Altı (U15) Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası başladı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 15 Yaş Altı Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası, Ordu’da başladı. Kızlar ve erkeklerde 13-14 yaş kategorisinde Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinden yaklaşık 600 atlet müsabakaya katılırken, şampiyonada sportmenler, klasik yay ve makaralı yay kategorilerinde dereceye girebilmek için çaba ediyor.

“Bu atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz”

Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ata sporumuz olan okçuluk; mertlik, itimat ve dikkatin üzerinde konsantre olduğu bir spor. Biz de burada atletlerimizi ağırlamaktan son derece memnunuz. Buradaki atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz, kendisini burada da ağırlamıştık ve şuanda dünya şampiyonu oldu. İnşallah sizlerden de yeni şampiyonlar çıkar ve dünya şampiyonlarına sahip bir ülke olarak cet sporuna uygun bir hareket yapmış oluruz” tabirlerine yer verdi.

“Okçuluk alanında hoş yatırımlar yapıldı”

Ordu Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Mustafa Genç tertibin Ordu’da 5. defa düzenlendiğini söyledi. Okçuluk alanında hoş yatırımların yapıldığını tabir eden Genç, “Sadece müsabakalar ile kalmadı ve her noktada okçuluk faaliyetlerimiz devam ediyor. Ordu’nun ilçelerinden de toplamda 19 tane atletimiz müsabakaya katıldı. Bu da bizler için memnunluk verici” formunda konuştu.

Şampiyona 20 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin