Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Ordu’da başladı

Ordu’da 15 Yaş Altı (U15) Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası başladı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 15 Yaş Altı Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası, Ordu’da başladı. Kızlar ve erkeklerde 13-14 yaş kategorisinde Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinden yaklaşık 600 atlet müsabakaya katılırken, şampiyonada sportmenler, klasik yay ve makaralı yay kategorilerinde dereceye girebilmek için çaba ediyor.

“Bu atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz”

Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ata sporumuz olan okçuluk; mertlik, itimat ve dikkatin üzerinde konsantre olduğu bir spor. Biz de burada atletlerimizi ağırlamaktan son derece memnunuz. Buradaki atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz, kendisini burada da ağırlamıştık ve şuanda dünya şampiyonu oldu. İnşallah sizlerden de yeni şampiyonlar çıkar ve dünya şampiyonlarına sahip bir ülke olarak cet sporuna uygun bir hareket yapmış oluruz” tabirlerine yer verdi.

“Okçuluk alanında hoş yatırımlar yapıldı”

Ordu Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Mustafa Genç tertibin Ordu’da 5. defa düzenlendiğini söyledi. Okçuluk alanında hoş yatırımların yapıldığını tabir eden Genç, “Sadece müsabakalar ile kalmadı ve her noktada okçuluk faaliyetlerimiz devam ediyor. Ordu’nun ilçelerinden de toplamda 19 tane atletimiz müsabakaya katıldı. Bu da bizler için memnunluk verici” formunda konuştu.

Şampiyona 20 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta 15 yasindaki cocugun olumune neden olan surucu bu sefer uyusturucu operasyonunda yakalandi tMTwALf2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta 15 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücü, bu sefer uyuşturucu operasyonunda yakalandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin, daha önce alkollü araç kullanırken neden olduğu trafik kazasında 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın ölümüne sebep olan kişi olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen Ö.F.Ç. isimli şahsı takibe aldı. Teknik ve fiziki çalışmaların ardından şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 450 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.F.Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Tokat Çamlıbel Cezaevi’ne gönderildi.

Öte yandan tutuklanan Ö.F.Ç.’nin, 24 Temmuz 2024 tarihinde Erbaa ilçesinde meydana gelen ve 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın hayatını kaybettiği trafik kazasının sürücüsü olduğu öğrenildi. Kazada refüjü aşarak karşı şeride geçtiği belirlenen sürücünün 2,77 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. Yargılama sonucunda 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası alan Ö.F.Ç.’nin, tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin