U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Ordu’da başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0
0

U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Ordu’da başladı

Ordu’da 15 Yaş Altı (U15) Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası başladı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 15 Yaş Altı Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası, Ordu’da başladı. Kızlar ve erkeklerde 13-14 yaş kategorisinde Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinden yaklaşık 600 atlet müsabakaya katılırken, şampiyonada sportmenler, klasik yay ve makaralı yay kategorilerinde dereceye girebilmek için çaba ediyor.

“Bu atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz”

Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ata sporumuz olan okçuluk; mertlik, itimat ve dikkatin üzerinde konsantre olduğu bir spor. Biz de burada atletlerimizi ağırlamaktan son derece memnunuz. Buradaki atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz, kendisini burada da ağırlamıştık ve şuanda dünya şampiyonu oldu. İnşallah sizlerden de yeni şampiyonlar çıkar ve dünya şampiyonlarına sahip bir ülke olarak cet sporuna uygun bir hareket yapmış oluruz” tabirlerine yer verdi.

“Okçuluk alanında hoş yatırımlar yapıldı”

Ordu Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Mustafa Genç tertibin Ordu’da 5. defa düzenlendiğini söyledi. Okçuluk alanında hoş yatırımların yapıldığını tabir eden Genç, “Sadece müsabakalar ile kalmadı ve her noktada okçuluk faaliyetlerimiz devam ediyor. Ordu’nun ilçelerinden de toplamda 19 tane atletimiz müsabakaya katıldı. Bu da bizler için memnunluk verici” formunda konuştu.

Şampiyona 20 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu maddeleri paketlerken yakalandi tiDmAc7w
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Uyuşturucu maddeleri paketlerken yakalandı

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il dışından getirdiği uyuşturucuları satmak için hazırlayan bir kişiyi yakaladı. Şahsın evinden 50’şer gram halinde paketlenmiş 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde çıktı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandadma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda merkez ilçede H.T isimli şahsın il dışından getirdiği uyuşturucu maddelerin ticaretini yaptığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı baskında H.T isimli şahıs uyuşturucu maddeleri satışa hazırlarken yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada 21 adet 50’şer gramlık paketler halinde, toplam 1 kilo 50 gram uyuşturucu madde emdirilmiş sentetik kannabinoid ele geçirildi. H.T isimii şahıs göz altına alınırken hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin