U 18 Liginde Şampiyonluk Kupası Beşbinevler’in - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
03 Nisan, 2022 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

U 18 Liginde Şampiyonluk Kupası Beşbinevler’in

Beşbinevler Spor Kulübü’nde şampiyonluk coşkusu yaşanıyor.

Karabük’te 7 takımın mücadele ettiği U 18 ligine Beşbinevlerspor damgasını vurdu. Sezonu namağlup tamamlayan ve bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşbinevler U 18 takımı son maçında Safranbolu Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

Tüm yaş gruplarında takımı bulunan tek kulüp konumundaki Beşbinevler Spor Kulübü’nde U 18 takımının çalıştırıcılığını yapan deneyimli teknik adam Hasan Hazinedar lige iyi başlayıp iyi bitirdiklerini söyleyerek, “Maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan kıymetli yöneticilerimize ve taraftarlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan şampiyonluk kupasının kaldırıldığı son maça spor camiasından katılımın olmamasına sitem eden Kulüp yöneticileri MHP’li iş adamı Cenk Gedikoğlu için ise teşekkür mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “5000 Evlersporumuzun U 18 Şampiyonluk kupa törenine bizleri yalnız bırakmayan Gedikoğlu döküm sahibi MHP Karabük il başkan vekilimiz Cenk Gedikoğlu başkanımızın katılımıyla birlikte bu gururu yönetim hocamız futbolcularımız ile hep birlikte yaşadık.. CENK Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin