Reklam
Reklam
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
03 Nisan, 2022 13:02 tarihinde yayınlandı
0

U 18 Liginde Şampiyonluk Kupası Beşbinevler’in

Beşbinevler Spor Kulübü’nde şampiyonluk coşkusu yaşanıyor.

Karabük’te 7 takımın mücadele ettiği U 18 ligine Beşbinevlerspor damgasını vurdu. Sezonu namağlup tamamlayan ve bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşbinevler U 18 takımı son maçında Safranbolu Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

Tüm yaş gruplarında takımı bulunan tek kulüp konumundaki Beşbinevler Spor Kulübü’nde U 18 takımının çalıştırıcılığını yapan deneyimli teknik adam Hasan Hazinedar lige iyi başlayıp iyi bitirdiklerini söyleyerek, “Maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan kıymetli yöneticilerimize ve taraftarlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan şampiyonluk kupasının kaldırıldığı son maça spor camiasından katılımın olmamasına sitem eden Kulüp yöneticileri MHP’li iş adamı Cenk Gedikoğlu için ise teşekkür mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “5000 Evlersporumuzun U 18 Şampiyonluk kupa törenine bizleri yalnız bırakmayan Gedikoğlu döküm sahibi MHP Karabük il başkan vekilimiz Cenk Gedikoğlu başkanımızın katılımıyla birlikte bu gururu yönetim hocamız futbolcularımız ile hep birlikte yaşadık.. CENK Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin