Reklam
Reklam
1 9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2024 21:32 tarihinde yayınlandı
0

U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası Karabük’te başladı

AW225378 01 scaled

Karabük’te dört gün sürecek U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları başladı.
Karabük Onur Futbol Sahası’nın ev sahipliğini yaptığı U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında beş farklı şehirden 6 takım yer alıyor. Şampiyona 11-14 Haziran tarihleri arasında oynanacak ve bu müsabakalardan birinci çıkacak takım 2. kademe mücadelelerine katılmaya hak kazanacak.

Karabük’ün futboluna, ekonomisine ve reklamına katkı sunması için U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında 6 takıma ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik, “Zonguldak Kdz. Ereğli Belediyespor, Sakarya Karasuspor, Bolu Kıbrıscıkspor, Kastamonu Sarıyıldızspor, Samsun Bafra Mevlanaspor, Sakarya Harmanlıkspor takımları mücadele ediyor. Takımlarımızı en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Şehrimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Çevik, 6 takımda ortalama 25 sporcudan 150 sporcu yer aldığını belirterek, “Bu etabı birincilikle bitiren takım 4 ilde 2. kademe müsabakalarına katılacak. Oradan da başarı ile çıkarsa 3. kademede final müsabakasında ter dökecekler. Karabük’teki mücadelelerden galip çıkacak takım yarı finallere hak kazanacak diyebiliriz. Bu maçlarda oynayan oyuncuları Karabük İdman Yurdu, Eflanispor gibi takımlarımız da izleyerek oyuncu keşfedebiliyorlar” şeklinde konuştu.

U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının final mücadelesi 14 Haziran Cuma günü saat 18.00’de Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.

>>>VİDEO<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin