U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası Karabük'te başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
1 9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2024 21:32 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 12.06.2024 09:58
0
0

U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası Karabük’te başladı

AW225378 01 scaled

Karabük’te dört gün sürecek U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları başladı.
Karabük Onur Futbol Sahası’nın ev sahipliğini yaptığı U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında beş farklı şehirden 6 takım yer alıyor. Şampiyona 11-14 Haziran tarihleri arasında oynanacak ve bu müsabakalardan birinci çıkacak takım 2. kademe mücadelelerine katılmaya hak kazanacak.

Karabük’ün futboluna, ekonomisine ve reklamına katkı sunması için U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında 6 takıma ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik, “Zonguldak Kdz. Ereğli Belediyespor, Sakarya Karasuspor, Bolu Kıbrıscıkspor, Kastamonu Sarıyıldızspor, Samsun Bafra Mevlanaspor, Sakarya Harmanlıkspor takımları mücadele ediyor. Takımlarımızı en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Şehrimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Çevik, 6 takımda ortalama 25 sporcudan 150 sporcu yer aldığını belirterek, “Bu etabı birincilikle bitiren takım 4 ilde 2. kademe müsabakalarına katılacak. Oradan da başarı ile çıkarsa 3. kademede final müsabakasında ter dökecekler. Karabük’teki mücadelelerden galip çıkacak takım yarı finallere hak kazanacak diyebiliriz. Bu maçlarda oynayan oyuncuları Karabük İdman Yurdu, Eflanispor gibi takımlarımız da izleyerek oyuncu keşfedebiliyorlar” şeklinde konuştu.

U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının final mücadelesi 14 Haziran Cuma günü saat 18.00’de Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.

>>>VİDEO<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
fatsada iki ayri trafik kazasi 3 yarali dTdXnwQX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Fatsa’da iki ayrı trafik kazası: 3 yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İlk kaza, Yalıköy Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün virajı alamadığı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarındaki bahçeye devrildi. Kazada motosiklette bulunan Kerem K.(19) ile Alican Ş.(20) yaralandı.

İkinci kaza ise Kumru-Korgan Yolu üzerinde meydana geldi. Fatsa istikametine seyir halinde olan, Enes A.(28) yönetimindeki 34 AHY 70 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Her iki kazada da yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin