Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tuzlama aracı devrildi: 2 yaralı

Karabük’te kar küreme ve tuzlama çalışmasına giden karayolları tuzlama aracı devrildi, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Karabük Ovacık karayolu 5 kilometresinde meydana geldi. Ovacık ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası bölgeye giden Ercihan Ö.(37) idaresindeki 35 AK 260 plakalı Karayolları 153. Şube Şefliğine ait kar küreme aracı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundaki şarampole devrildi.
Kaza sonrası kendi imkanları ile araçtan çıkmayı Başaran sürücü ile yanında bulunan Emre T. (30) hafif şekilde yaralandı.
Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekiplerinin güvenlik önleme aldığı bölgede keçiler kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta feci kaza: 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Zonguldak’ta hafif ticari araçla çarpışan motosikletin 15 yaşındaki şoförü hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Devrek ilçesine bağlı Şahintepe mevkisinde 15 yaşındaki Ahmet Yolcuoğlu yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet ile H.P.’nin (59) kullandığı 67 AEZ 254 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle Yolcuoğlu yere savruldu.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sıhhat Yolcuoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma takımları etrafta güvenlik tedbiri alırken kazada yaralanan ticari aracın şoförü H.P. de Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kaza sonrası Yolcuoğlu’nun cansız vücudu otopsi için morga kaldırılırken, kazaya ait soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.