Tutuşturduğu anız ateşinde yanarak hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2023 10:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuşturduğu anız ateşinde yanarak hayatını kaybetti

Bartın’da arazisini temizlemek amacıyla anız yakan bir kişi bayılıp düştü. Alevlerin etrafını sardığı şahıs, yanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Hisar Köyü’nde yaşayan Muzaffer Bayar’ın gün boyu kayıp olduğunu fark eden yakınları, Bayar’ın akşam da eve dönmemesi üzerine jandarmaya haber vererek yardım istedi. Köye gelen jandarma ekipleri yaptığı arama arama çalışmalarında evin yakınlarındaki sarp bir arazinin yanmış olduğunu fark etti. Ekipler arazide yaptığı aramalarda Bayar’ın yanmış haldeki cansız bedenini buldu. Bayar’ın cansız bedeni, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
Yapılan ilk incelemelerde ise arazide anız ateşi yaktığı tahmin edilen Muzaffer Bayar’ın alevleri kontrol etmek isterken ayağının kayması sonucu düşerek bayıldığı ve baygın halde alevlerin arasında kaldığı tahmin ediliyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin