Tutuşturduğu anız ateşinde yanarak hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2023 10:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuşturduğu anız ateşinde yanarak hayatını kaybetti

Bartın’da arazisini temizlemek amacıyla anız yakan bir kişi bayılıp düştü. Alevlerin etrafını sardığı şahıs, yanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Hisar Köyü’nde yaşayan Muzaffer Bayar’ın gün boyu kayıp olduğunu fark eden yakınları, Bayar’ın akşam da eve dönmemesi üzerine jandarmaya haber vererek yardım istedi. Köye gelen jandarma ekipleri yaptığı arama arama çalışmalarında evin yakınlarındaki sarp bir arazinin yanmış olduğunu fark etti. Ekipler arazide yaptığı aramalarda Bayar’ın yanmış haldeki cansız bedenini buldu. Bayar’ın cansız bedeni, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.
Yapılan ilk incelemelerde ise arazide anız ateşi yaktığı tahmin edilen Muzaffer Bayar’ın alevleri kontrol etmek isterken ayağının kayması sonucu düşerek bayıldığı ve baygın halde alevlerin arasında kaldığı tahmin ediliyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
xa 1
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
14 Nisan, 2026 10:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Soğuksu’ya yeni Sağlık Ocağı ve Ticaret Merkezi

Soğuksu Mahallesinde yapımı planlanan Ticaret Merkezi için kazma vuruldu. Ticaret Merkezinin ikinci katı Başkan Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle Sağlık Ocağı olarak planlandı. Proje tamamlanana kadar Soğuksu Mahallesi yolu trafiğe kapatıldı.

Karabük’te TOKİ 3. Etap Projesi kapsamında Soğuksu Mahallesi’nde yapımına başlanan Ticaret Merkezi nedeniyle Soğuksu Mahallesi ana giriş yolu geçici süreyle trafiğe kapatıldı. Vatandaşların mahalleye ulaşımı ise Karabük–Zonguldak yolu üzerinden KYK yurdu önü ve alternatif güzergahlar kullanılarak sağlanacak.

Karabük Belediyesi’nin şehir genelinde sürdürdüğü yatırım ve dönüşüm çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi’nde önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. TOKİ 3. Etap Projesi içerisinde yer alan Ticaret Merkezi için ilk kazma vurulurken, projenin mahalleye ekonomik ve sosyal anlamda yeni bir canlılık kazandırması hedefleniyor.

Çalışmaların başladığı alanın Soğuksu Mahallesi ana giriş hattı üzerinde bulunması nedeniyle, güvenlik ve işleyiş açısından söz konusu yolun geçici olarak trafiğe kapatıldığı bildirildi. Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına alternatif güzergahların aktif olarak kullanılabileceğini belirtti.

Proje detaylarına ilişkin edinilen bilgilere göre, iki katlı olarak inşa edilecek Ticaret Merkezi’nin zemin katında çeşitli iş yerleri ve dükkanlar yer alacak. Üst katın ise Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın girişimleri doğrultusunda tamamen sağlık ocağı olarak hizmet verecek şekilde planlandığı öğrenildi.

Bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan projenin tamamlanmasıyla birlikte, Soğuksu Mahallesi’nde hem ticari hareketlilik artacak hem de sağlık hizmetlerine erişim kolaylaşacak.

Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin