karabuk
İmsak 06:02
Güneş 07:27
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:39
Yatsı 19:59
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2024 10:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

TUTAP Karabük İl Başkanı yeniden Demir oldu

Türkiye’nin ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan Türkiye Tanıtma Platformu (TUTAP) Karabük İl Başkanı yeniden Kerem Demir oldu.

TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız yaptığı açıklamada, “TUTAP, Türkiye'mizin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımlarını yapan bir STK'dır. Bu güne kadar kamu kaynaklarından faydalanmamış ve ülke sevdalılarının gönüllülük esasına göre destek verdiği, önemli projeler yürüten çok özel bir yapılanmadır. TUTAP ailesi içerisinde yer almanın bir ayrıcalık olduğunu gören herkes, şahsi çıkarlarını değil, ülkemize hizmet etmenin gayreti içinde olmaktadır. Bu duygular ile TUTAP ailesi içerisinde önemli oranda bir kan değişimi olmuştur. Bundan sonraki süreçte aramıza katılan yeni arkadaşlarımız ile çok daha büyük hizmetler verilecektir. Çalışmalarını takdir ettiğimiz Kerem Demir’i Karabük İl Başkanı olarak atanması uygun görülmüştür” dedi. Karabük İl Başkanlığına yeniden seçilmenin kendi adına gurur verici olduğunu ifade eden Kerem Demir, “Yaklaşık olarak 4 yıldır TUTAP Karabük İl Temsilciliği görevinde bulunuyordum. Karabük’ümüzün özellikle Safranbolu’nun her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yaptığını hedeflerinin hazır gelen kültür ve tarih turizmini daha da genişleterek, yeni destinasyonla turizme çeşitlilik kazandıran Safran tarlaları, lavanta bahçelerini, doğa turizmi ile birleştirerek gelen turistin Safranbolu’da bir gece konaklayıp Amasra’ya geçmesinden ziyade en az 4-5 gün zaman ayırıp başta orman denizi Yeşil Yenicemizde bulunan Göktepe Yaylası, Şeker Kanyonu, Ihlamur Terası, Eskipazar da bulunan Hadrianapolis Antik kenti, Akkaya hamamı, Asar Kalesi ve Ovacık ilçemizde bulunan Paflagonya dönemini yansıtan Karain Kaya Mezarları, Eflani’de bulunan eşsiz güzellikteki Bostancı Göleti, Ortakçı Göleti ve Kadıköy Göleti ile geçtiğimiz yıllarda faaliyete geçen ve yoğun ilgi gören kış turizmi ile Karabük’te büyük bir eksikliği gideren Keltepe Kayak Merkezi birlikte ele alındığında turizm pastasından çok daha fazla pay alabiliriz. Bunun içinde halihazırda konaklama altyapımız hazır bize sadece yerel dinamikleri harekete geçirmek adına gerekli girişimleri yapmak düşüyor. İnşallah hep birlikte bu yükü omuzlayacağız” diye konuştu.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 – Ümraniyespor: 0

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Çorum FK, evinde Ümraniyespor’u 2-0 mağlup etti.

Stat: Çorum Şehir
Hakemler: Burak Demirkıran, Emrah Ünal, Arif Dilmeç
Çorum FK: İbrahim Sehic, Sinan Osmanoğlu, Serdar Gürler (Yusuf Erdoğan dk. 76), Pedrinho, Arda Hilmi Şengül, Fredy (Danijel Aleksic dk. 86), Mame Thiam, Oğuz Gürbulak (Ahmed Ildız dk.65), Üzeyir Ergün, Erkan Kaş (Cemali Sertel dk. 65), Burak Çoban (Braian Samudio dk. 75)
Yedekler: Hasan Hüseyin Akınay, Joseph Attamah, Ferhat Yazgan, Atakan Akkaynak, Kerem Kalafat,
Teknik Direktör: Uğur Uçar
Ümraniyespor: Cihan Topaloğlu, Serkan Göksu, Jurgen Bardhi (Andrej Dokanovic dk.53), Toheeb Adeola Kosoko (Batuhan Çelik dk.53), Atalay Babacan, Cebio Soukou (Yusuf Deniz Şaş dk. 90+3), Tomislav Glumac, Burak Öksüz, Oğuz Yıldırım, Emre Kaplan (Ali Turap Bülbül dk.53), Benny
Yedekler: Übeyd Adıyaman, Kubilay Aktaş, Barış Ekincier, Yusuf Kocatürk, Engjell Hoti, Yunus Emre Yılmaz
Teknik Direktör: Levent Açıkgöz
Goller: Mame Thiam (dk. 52 pen.), Fredy (dk. 79) (Çorum FK)
Sarı kartlar: Erkan Kaş, Arda Şengül (Çorum FK)

Bizi sosyal medyadan takip edin