Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2023 00:24 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye’nin meşhur Mardar mısırında hasat başladı

Samsun’un Bafra Ovası’nda yetiştirilen ve Türkiye genelinde ağır talep gören Mardar süt mısırında hasat başladı.

Türkiye genelinde ağır talep gören Bafra’nın Mardar süt mısırının hasadı Çetinkaya Mahallesi’nde başladı. Çetinkaya Mahallesi’nde çabucak her çiftçinin ihtimamla yetiştirdiği meşhur Mardar süt mısırı hasadı 35 derecenin üzerinde hissedilen kuvvetli hava kurallarında yapılıyor. Tarlada mısırın tanesi 4 liradan alıcı buluyor.

Bu yıl dönemin beklentilerinin altında kaldığını belirten çiftçi Dündar Haspulat, Mardar mısırının dönüme yaklaşık 4 bin mısır verdiğini aktardı. Eserlerin; Ordu, Rize, Trabzon ve Artvin’e kadar tüm bölgeye gönderildiğini söyleyen Haspulat, Mardar mısırının bu kadar tutulmasının ve lezzetli olmasının kaynağı olarak da bölgenin toprağını ve havasını işaret etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk play off maci hazirligini tamamladi xVbqwpWg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin