Reklam
Reklam
1 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2024 20:11 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye’nin ilk SOSYALFEST’inde ödüller sahiplerini buldu

Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali bünyesinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini aldı.
Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesi vizyonu doğrultusunda Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen SOSYALFEST’in kapanış programı ve Sosyal Model Tasarım Yarışmaları ödül töreni gerçekleştirildi.
15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen programa Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Karabük İl Protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, kurumsal sponsorlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Programda konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivalinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kırışık, uzun ve zorlu bir süreç sonunda festivalin başarıyla tamamlandığını belirtti.
Bir alanda yenilik yapmanın ve faydalı bir çığır açmanın zorluğuna dikkati çeken Kırışık, bu başarının geniş bir ekip çalışmasıyla gerçekleştiğini vurguladı.
Sponsorların ve destek veren kurumların katkılarının da büyük önem taşıdığını vurgulayan Kırışık, bu desteğin Karabük’ün gücünün ve birikiminin yansıtılmasında etkili olduğunu dile getirdi.
Konuşmanın ardından dereceye giren finalistlere ödülleri Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Yarışma sonucunda 14 farklı kategoride birinciye 25 bin TL, ikinciye 15 bin TL ve üçüncüye 10 bin TL olmak üzere toplamda 700 bin TL’lik ödül verildi.
Sosyalfest bünyesinde “Sizin Gözünüzden Sosyalfest” teması ile düzenlenen Fotomaraton Yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri takdim edildi. Yapılan değerlendirmeler neticesinde Ahmet Utku Ünal birinci, Hediye Aras ikinci ve Emrehan Sütçü üçüncü olarak ödül almaya hak kazandı.
Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

 

AW154921 05 jpg

AW154921 01 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda hafif ticari arac istinat duvarindan yan yola uctu 2 yarali OrN5RI2n
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da hafif ticari araç istinat duvarından yan yola uçtu: 2 yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 3 metrelik istinat duvarından düşmesi neticesinde 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Çorum kara yolu Hastane Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. idaresindeki 06 HB 7054 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kaldırıma çıkıp, yaklaşık 3 metrelik istinat duvarından yan yola düştü. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.Y. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve Sungurlu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin