Reklam
Reklam
66d969eca6c78 jpg
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
05 Eylül, 2024 11:21 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitimleri Devam Ediyor

Karabük’te Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. Karabük’te 17 branşta toplam 34 farklı hizmet içi eğitim semineri ile öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sunuluyor. 1650 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimler, 3 gün boyunca devam edecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Cansız, Karabük Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonu’nda Türk Dili ve Edebiyatı branşındaki seminere katıldı. Akbaş, öğretmenlerle bir süre eğitimlerine eşlik ederek, programın işleyişi hakkında bilgi aldı ve öğretmenlere hitap etti.

Nevzat Akbaş konuşmasında, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’na Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile güçlü bir başlangıç yapacaklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Okullarımızda gerçekleştirdiğimiz yeniliklerle ve Karabük’te yürüttüğümüz Eğitim Kenti Karabük Projesi ile bu yıl büyük adımlar atacağız. Bakanlığımızın hazırladığı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, eğitim süreçlerinin kalitesini artırmayı hedefleyen geniş çaplı bir projedir. Eğitimden bireye, aileye, topluma ve tüm insanlığa uzanan bir süreci kapsayan bu model, ülkemizin eğitim standartlarını daha da yukarı taşıyacaktır.”

Seminerlere olan yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akbaş, “Burada gördüğüm kadarıyla eğitim semineri oldukça verimli geçiyor. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek oldurdu gWzArx4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldürdü

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.

Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin