Reklam
Reklam
66d969eca6c78 jpg
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
05 Eylül, 2024 11:21 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitimleri Devam Ediyor

Karabük’te Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. Karabük’te 17 branşta toplam 34 farklı hizmet içi eğitim semineri ile öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sunuluyor. 1650 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimler, 3 gün boyunca devam edecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Cansız, Karabük Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonu’nda Türk Dili ve Edebiyatı branşındaki seminere katıldı. Akbaş, öğretmenlerle bir süre eğitimlerine eşlik ederek, programın işleyişi hakkında bilgi aldı ve öğretmenlere hitap etti.

Nevzat Akbaş konuşmasında, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’na Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile güçlü bir başlangıç yapacaklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Okullarımızda gerçekleştirdiğimiz yeniliklerle ve Karabük’te yürüttüğümüz Eğitim Kenti Karabük Projesi ile bu yıl büyük adımlar atacağız. Bakanlığımızın hazırladığı Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, eğitim süreçlerinin kalitesini artırmayı hedefleyen geniş çaplı bir projedir. Eğitimden bireye, aileye, topluma ve tüm insanlığa uzanan bir süreci kapsayan bu model, ülkemizin eğitim standartlarını daha da yukarı taşıyacaktır.”

Seminerlere olan yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akbaş, “Burada gördüğüm kadarıyla eğitim semineri oldukça verimli geçiyor. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin