Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türkiye minibüs piyasasının vitrini değişiyor

Türkiye’nin minibüs piyasasına taraf veren Samsun’un Terme ilçesi, ülke piyasasının vitrini olacak galericiler sitesine kavuşuyor.
İlçe genelinde 100’ün üzerinde galericisiyle Türkiye’nin minibüs alım satımı konusunda ülke genelinde değerli bir hisseye sahip Terme’de uzun yıllardır çabası verilen galericiler sitesi sorunu tahlile kavuşuyor. Terme Belediye Lideri Ali Kılıç, Terme’nin yeni galericiler sitesi inşasının en kısa vakitte başlayacağını müjdeledi.

Ankara’ya teşekkür ziyareti
Ankara programı kapsamında Terme Belediyesi Meclis Üyesi ve Terme Oto Galericiler Dernek Lideri Ayhan Yılmaz ve Oto Galericiler Kooperatif Lideri Osman Cengiz’le birlikte TBMM Plan ve Bütçe Kurulu Lideri ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş’u ziyaret eden Terme Belediye Lideri Ali Kılıç, "İkinci el minibüs alım-satımı konusunda Türkiye’nin yaklaşık yüzde 60’ını karşılayan ilçemizin ülke genelindeki vitrini olacak galericiler sitesinin arsa tahsisi için gösterdiği gayretler için galerici esnaflarımız ve tüm ilçemiz ismine Sayın Mehmet Muş’a teşekkürlerimizi ilettik. Uzun yıllardır çabasını verdiğimiz ve ilçemize vizyon kazandıracak olan terme oto galericiler sitesi imali en kısa müddette başlayacak" dedi.

Sektör daha gelişecek
Terme’nin ülke genelinde bilhassa ülkenin minibüs piyasasına istikamet veren bir ilçe olduğuna dikkat çeken Lider Kılıç, "Türkiye’nin dört bir yanından beşerler ilçemize minibüs almak için geliyor. İlçemizin bu potansiyelini daha da geliştirmek için uzun yıllardır Terme’ye bir galericiler sitesi kazandırmak için uğraş gösteriyorduk. Teşebbüslerimiz en sonunda meyvesini verdi. İlçemize vizyon katacak, kesimi daha geliştirecek bir proje yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize ve hemşehrilerimize güzel olsun" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hatalı sollama faciayla bitiyordu

Karabük-Yenice Karayolu’nda yanılgılı sollama yapan bir aracın, karşı istikametten gelen arabayla çarpışma tehlikesi yaşadığı anlar araç kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük istikametine istikametine seyir halinde olan bir araba, önündeki uzun araçlara karşın kusurlu sollama yaptı. Kusurlu sollama yaparken suratı yavaşlayan araba, karşıdan istikametten gelen araçla çarpışmaktan son anda kurtuldu.
O anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde Yenice istikametine seyir halinde olan aracın, fren yaparak durduğu ve bir müddet sonra yoluma devam ettiği görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin