Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Nisan, 2016 14:26 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Küçük Erkekler Hentbol Turnuvası Başladı

 

Karabük’ü, Yenişehir Atatürk Ortaokulu Temsil Ediyor

Türkiye Küçük Erkek Hentbol Ligi karşılaşmaları Urfa’da başladı. Kentimizi Karabük Atatürk Ortaokulu temsil ediyor.

Türkiye Küçük Erkek Hentbol ligi B Grubunda yer alan Karabük Atatürk Ortaokulu, Van, İzmir ve Tunceli takımları ile mücadele edecek. Karabük Atatürk Ortaokulu dün Van ile yaptığı karşılaşmayı 14-9 kazandı. Karabük Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Nermin Akyüz; “Gruptaki diğer takımlara göre biz çok iyiyiz, başarılı öğrencilerimizden oluşan takımda öğrencilerimize güveniyorum. Amaç illaki yenmek değil sporun güzelliklerini yaşamak. Biz buraya yarı finale kadar geldik. Karabük’ü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” dedi.

Karabük Atatürk Ortaokulu Hentbol Takımını çalıştıran Gençlik ve Spor Kulüp Antrenörü Burhan Kesercioğlu; “Çok çalıştık, Van’ı 14-9 yendik, İzmir ile yapacağımız karşılaşmada galibiyet alacağımıza inanıyoruz” dedi.

KARABÜK ATATÜRK ORTAOKULU HENTBOL TAKIMI Atabey Taşkın, Yusufhan Koparan, Alperen Boz, Onur Yılmaz, Devran Yalçın, Eren Toğlu, Osman Bora Keskin, Cengizhan Özer, Caner Şimşek, Koray Kurtul, Erdem Toğlu, Demir Güleç

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin