Yusuf Korkmaz tarafından
16 Ocak, 2024 10:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Türk Yerel Hizmet-Sen Toplu Sözleşmeleri Yeniledi

Yenice İlçesine bağlı Yortan Belde Belediyesi ile Eskipazar Belediyesinde süresi dolan toplu sözleşmeler yeniden imzalandı.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Karabük İl Başkanı ve Çankırı Şube Başkan Yardımcısı Metin Gül, "Yortan Belediye Başkanlığı  ve  Eskipazar Belediye Başkanlığı  ile Türk Yerel Hizmet Sendikası arasında süresi dolan Toplu Sözleşme anlaşmasını,  Yortan Belediye Başkanı Ali Şık ve Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez ile yeniden imzaladık. Her dâim çalışanlarıyla bir ve beraberce yürüyen her iki  Başkanımıza sendikam ve kamu çalışanı arkadaşlarımız adına teşekkürlerimi arz ederim" dedi. (Yusuf Korkmaz)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 18:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenişehir açık hava sineması projesinin ihalesi yapıldı

Karabük Belediyesi tarafından, şehrin kültürel mirasına yeniden kazandırılması hedeflenen Yenişehir Açık Hava Sineması projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Uzun yıllar Karabük halkının sosyal yaşamında önemli bir yere sahip olan sinema alanının restorasyonu için yapılan ihale, 10 milyon 666 bin TL bedelle sonuçlandı.

Proje çerçevesinde toplam 1912 metrekarelik alan baştan sona yenilenecek.

Açık hava sinemasına uygun şekilde oturma düzeni ve peyzaj çalışmaları yapılacak alana nostaljik dokunuşlarla birlikte modern konfor standartları kazandırılacak.

Projede yer alan 30 metrekarelik büfede günümüz koşullarına uygun hale getirilecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
"Yenişehir Açık Hava Sineması, Karabük’ün kolektif hafızasında önemli bir yer tutuyor. Yıllar boyunca hemşehrilerimizin bir araya gelip ortak anılar biriktirdiği bu alanı yeniden hayata geçiriyoruz. Burası yalnızca bir açık hava sineması olmayacak; kültürel etkinliklerin, kitap okumaların ve sosyal buluşmaların merkezi haline gelecek. Karabük’ümüze hayırlı olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.