Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2022 11:43 tarihinde yayınlandı
0

Türk Sanat Müziği Korusu Öğretmenler İçin Söyledi

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Karabük Valiliği koordinasyonunda Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği tarafından Öğretmenler Günü Özel Konseri düzenlendi.

Şef Sadık Hüner yönetiminde Hicaz, Hüseyni, Uşak, Segah, Acemkürdi ve Muhayyer-Kürdi Makamlarında birbirinden güzel eserleri seslendiren Türk Sanat Müziği Korusu dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Konser sonunda eşi Özlem Aras Gürel ve protokol üyeleri ile birlikte sahneye çıkan Vali Fuat Gürel, Şef Sadık Hüner başta olmak üzere Sazlarda ve Koroda yer alan Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği üyelerine muhteşem gece için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Konser Vali Fuat Gürel ve protokol üyelerinin sahneye çıkarak Bir Başkadır Benim Memleketim şarkısını seslendirmeleri ile sona erdi.

100.Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü konserine Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Yusuf Küçükbaşol, kurum müdürleri ve eşleri, STK Temsilcileri ve sanat severler katıldı. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin