Türk Müziği Topluluğu’ndan Muhteşem Konser - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Haziran, 2014 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Türk Müziği Topluluğu’ndan Muhteşem Konser

Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği tarafından Sadık Hüner’in Şefliğinde Türk Halk Müziği Konseri gerçekleştirildi.

Üniversite Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’ndaki  Karabük Türk Müziği Topluluğu’nun Konseri’ ne Garnizon Komutanı Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Üniversitemiz Genel Sekreteri Av. Yaşar Alpay ve Türk Sineması’nın usta ismi Sinema Sanatçısı Metin Akpınar, Bartın Musiki Cemiyeti’nin yanı sıra İtalya, Yunanistan, Arjantin ve İspanya’dan misafirlerin de yer aldığı konsere Türk Halk Müziği’ne gönül verenler ve Karabük Halkı da katıldı.

Konser öncesi açılış konuşmalarında, Koroya ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a ve Üniversite yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan, Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği Başkanı ve Program Sunucusu Hürmet Özdemir; “Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin amatör bir ruhla Türk Sanat Musikimize sahip çıkıp, onun güzel eserlerini sizlerle paylaşmaya çalışan topluluğumuz için en büyük ödül beğenilerinizi ve alkışlarınızı alabilmektir. Karabük Türk Müziği Topluluğu ve Derneğin kuruluşunda emeği geçenleri, geçmişten bugüne kadar koro ses ve saz üyelerine, farklı dönemlerdeki koro şeflerimiz Ahmet Akgün, Nursel Vural, Yurdaer Uysal Mustafa Uzuner ve Hasan Hacısüleymanoğlu’na teşekkürlerimizi sunarken ebediyete intikal eden üyelerimizi de rahmetle anıyoruz.” dedi. Koroyu tek tek tanıttıktan sonra su gibi akıp geçen konser seyircilerle buluştu.

İki bölümden oluşan koro şefliğini Müzik Öğretmeni Sadık Hüner’in yaptığı muhteşem konserde zaman zaman dinleyiciler de alkış ile tempo tutarak şarkılara eşlik etti.

Konserin sonunda Karabük Türk Halk Topluluğu Derneği Başkanı Hürmet Özdemir, Oyuncu Metin Akpınar’a çiçek takdiminde bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin