Reklam
Reklam

Türk Müziği Topluluğu’ndan Muhteşem Konser

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Haziran, 2014 14:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği tarafından Sadık Hüner’in Şefliğinde Türk Halk Müziği Konseri gerçekleştirildi.

Üniversite Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’ndaki  Karabük Türk Müziği Topluluğu’nun Konseri’ ne Garnizon Komutanı Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Üniversitemiz Genel Sekreteri Av. Yaşar Alpay ve Türk Sineması’nın usta ismi Sinema Sanatçısı Metin Akpınar, Bartın Musiki Cemiyeti’nin yanı sıra İtalya, Yunanistan, Arjantin ve İspanya’dan misafirlerin de yer aldığı konsere Türk Halk Müziği’ne gönül verenler ve Karabük Halkı da katıldı.

Konser öncesi açılış konuşmalarında, Koroya ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a ve Üniversite yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan, Karabük Türk Müziği Topluluğu Derneği Başkanı ve Program Sunucusu Hürmet Özdemir; “Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin amatör bir ruhla Türk Sanat Musikimize sahip çıkıp, onun güzel eserlerini sizlerle paylaşmaya çalışan topluluğumuz için en büyük ödül beğenilerinizi ve alkışlarınızı alabilmektir. Karabük Türk Müziği Topluluğu ve Derneğin kuruluşunda emeği geçenleri, geçmişten bugüne kadar koro ses ve saz üyelerine, farklı dönemlerdeki koro şeflerimiz Ahmet Akgün, Nursel Vural, Yurdaer Uysal Mustafa Uzuner ve Hasan Hacısüleymanoğlu’na teşekkürlerimizi sunarken ebediyete intikal eden üyelerimizi de rahmetle anıyoruz.” dedi. Koroyu tek tek tanıttıktan sonra su gibi akıp geçen konser seyircilerle buluştu.

İki bölümden oluşan koro şefliğini Müzik Öğretmeni Sadık Hüner’in yaptığı muhteşem konserde zaman zaman dinleyiciler de alkış ile tempo tutarak şarkılara eşlik etti.

Konserin sonunda Karabük Türk Halk Topluluğu Derneği Başkanı Hürmet Özdemir, Oyuncu Metin Akpınar’a çiçek takdiminde bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

TBMM’de Fezleke Gündemi: Karabük’ten Cevdet Akay da listede

0123
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 10:57 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in de aralarında bulunduğu 12 milletvekili hakkında hazırlanan 14 dokunulmazlık dosyası Meclis’e ulaştı.

Fezleke sunulan isimlerden biri de CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay oldu.

TBMM Başkanlığına CHP Grup Başkanı Özgür Özel dahil 12 milletvekili hakkında 14 dokunulmazlık dosyası sunuldu.

12 milletvekili hakkında 14 fezleke TBMM Başkanlığı’na sunuldu. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Yeni Yol Ankara Milletvekili Mesut Doğan hakkında dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye sunuldu. Özgür Özel hakkında 2 dosya bulunuyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin