Karabük Postası tarafından
07 Ocak, 2016 15:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Türk Kızılayı Başkanından Genel Sekreter Uzun’a Ziyaret

Türk Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarı, Fatma Satıcı Özçetin, Yurdanur Fatma Karakaş, Behçet Erakçaoğlu ve Ramazan Köse ile İl Özel İdaresine gelerek Genel Sekreter Mehmet Uzun’ u ziyaret ettiler. Misafirleri ile bir süre baş başa görüşen Genel Sekreter Mehmet Uzun ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Kendisinin de Türk Kızılayı Karabük Şubesi Başkan Yardımcısı olduğunu Türk Kızılayı’nın çalışmalarını yakından bildiğini Türkiye’nin ve dünyanın her bölgesine ulaşarak zor şartlar altıda insanlara yardım götürdüğünü belirten Genel Sekreter Mehmet Uzun Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Uzun daha sonra İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türk Kızılayı Safranbolu Şube Başkanı İhsan Topaloğlu’ da İl Özel İdaresinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek kolaylıklar ve başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin